USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Адвокат Вусенко прийшов до суду п'яний? Відео

18 Листопада 2017 16:53
Судові справи виснажують учасників процесів аж до того, що вони не можуть скласти докупи й кілька слів. Про незв’язність мови, характерний запах та інші ознаки «цікавого стану», в якому адвокат депутатки міськради Юлії Вусенко з'явився на судове засідання у Луцький міськрайоний суд, ідеться у сюжеті ТРК Аверс.

Депутатка Луцької міської ради Юлія Вусенко знову позивається до міської ради. Судове засідання проходить у Луцькому міськрайонному суді.

Під час судового слухання представниця Луцької міської ради Інна Романова попросила додати до матеріалів справи заперечення позову. Адвокат Юлії Вусенко у цей же день ознайомитись із запереченнями у цей же день, судячи з цікавого стану та поведінки, був неготовий. Пригальмована мова та характерні запахи змусили засумніватися у будь-якій здатності представника позивача взагалі брати участь у судовому процесі у цей же день.

До слова, адвокат навіть забув повідомити суд, що його клієнтка Юлія Вусенко спізнюється. Депутатка коли ж приїхала, вочевидь побачити свого захисника у «цікавому настрої» теж була не готовою. Напевно, що судові справи – титанічна праця, яку не витримують луцькі адвокати та правоохоронці.



Нагадаємо, під час 33-ї позачергової сесії Луцької міськради 2 листопада Юлію Вусенко поновили на посаді секретаря міськради на виконання постанови Львівського апеляційного адміністративного суду від 4 липня 2017 року у справі №876/7249/17 та звільнили на підставі п. 5 ч. 1 ст. 41 КзпП України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кіт Показати IP 18 Листопада 2017 18:46
Хто б уже втихомирив ту чорнороту, знов хоче дармових грошенят, задрала вже всіх, і ніде не подінеться те чудо.
Анонім Показати IP 18 Листопада 2017 23:11
А хто це такий?
Аноніму Показати IP 19 Листопада 2017 16:22
Як хто? Пяниця! Пянюга! Він завжди такий: зранку до вечора. Вусенко могла б найняти і порядного адвоката. В області зареєстровано 650 адвокатів. Хоч за собаками кидай. Дві третини з них сидять і колупаються в носі.
Ольга Показати IP 19 Листопада 2017 22:37
Вже ніхто не хоче зв'язуватись з нею, навіть найбездарніші адвокати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus