USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Азаров пообіцяв Луцьку аеропорт, але не сказав коли

23 Вересня 2011 08:45
Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час робочої поїздки на Волинь висловив думку, що аеропорт в Луцьку потрібен.

Перебуваючи 22 вересня на Любомльщині, очільник уряду заявив, що нині влада саме міркує над тим, аби у кожному обласному центрі України діяв аеропорт.

«Правительство над этим думает. За все двадцать лет впервые мы вводим в эксплуатацию четыре новых аэропорта и четыре новых летно-посадочных полосы. Согласитесь, что за один год это багато», – промовив він.

«Тем не менее у нас задача стоит так – чтоб в каждом областном центре был аэропорт действующий, который соединял бы не только областной центр со столицей, а чтобы существовали межобластные центры, а также международные перевозки там, где это рентабельно прежде всего», – зазначив український прем’єр.

«Всему свое время. Все сразу сделать нельзя. Поэтому я не буду разбрасываться обещаниями. Но то, что мы такие имеем планы и будем последовательно их реализовывать, это абсолютно однозначно», – пообіцяв Азаров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Шумахер Показати IP 23 Вересня 2011 08:51
Нехай щастить.
СВС Показати IP 23 Вересня 2011 10:17
От этого визита:что Луцку ,что области не пользы не вреда.С чем приехал,с тем и уехал.
Я до СВС Показати IP 23 Вересня 2011 11:14
Так само як і від вашого скиглячого коментаря.
журналістка Показати IP 23 Вересня 2011 11:14
приїхав, як теля, походив... відразу видно, що не орієнтується. на обличчі: шо я тут роблю і чого мене привезли. ніякого виходу до преси чи офіційного коментаря. тільки людей позгянали подивитися на великого політика
Йован Показати IP 24 Вересня 2011 14:35
Принаймі пообіцяно кошти на другу чергу полікліліки в Шацьку і встановлено термін іі здачі Травень 2012. Вже не даром був

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus