USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Афериста, який дурив волинян, знайшли в Іспанії. Повертати не поспішають

3 Липня 2015 09:21
Підприємця Олега Вовка, який влаштував на Волині аферу штибу «Еліта-центр» не поспішають екстрадувати з Іспанії.

Майже вісім десятків ковельчан ще у 2007 році уклали договори про дольову участь у будівництві двох багатоквартирних будинків на вулиці 40 років Перемоги, 10 та на вулиці Степана Бандери, 10 із «Ковельським житлово-будівельним комбінатом», – повідомили у прес-службі ВОО «Народний фронт».

Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Вовка звинувачують у шахрайському заволодінні коштами. У червні 2012 року Прокуратура Волинської області скерувала до Ковельського міськрайонного суду кримінальну справу щодо директора ТзОВ «Ковельський ЖБК» Олега Вовка.

Нагадаємо, власник ЖБК, донецький бізнесмен Олег Вовк, довго водив ковельчан за ніс, однак обіцяних будинків не збудував і людських грошей не повернув.



За підрахунками постраждалих, Олег Вовк міг привласнити собі більше 15 мільйонів гривень. Його оголосили у міжнародний розшук. Проте ошуканим ковельчанам від цього не легше – ось уже який рік вони оббивають пороги судів та чиновницьких кабінетів в надії повернути назад вкладені у будівництво гроші або ж таки вселитися в омріяні оселі.

Як стало відомо, Вовка ще у лютому 2015 року затримано в Іспанії, однак, процедури екстрадиції обвинуваченого у шахрайстві досі не провели.

Зі слів заявників, правоохоронці не пояснюють, чому Вовка не екстрадують до України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
для автора статті Показати IP 3 Липня 2015 09:47
А з яких то пір, якщо ти народився в Донецькій області то ти по життю донецький.. та ще й бізнесмен??? Пишете різню х***ню....Вовк жив і працював на Волині з 90 х років і зареєстрований у м. Луцьку....Може пора ВЖЕ НАВЧИТИСЯ ПИСАТИ ПРАВДУ, шановні журналісти
111111 Показати IP 3 Липня 2015 11:06
Сколько волка не корми, а ………

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus