USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Агенти ФБР провели з українськими спецпризначенцями навчання

20 Серпня 2017 23:09
Агенти ФБР провели разом із бійцями спецпідрозділу КОРД спільні навчання на Львівщині. Американці вчили "КОРДівців" як правильно оглядати місця події після вибуху саморобного вибухового пристрою.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Такі навчання відбулись вперше на базі Навчального центру вибухотехнічної служби Національної поліції України. Далі Центр готуватиме вибухотехніків на постійній основі.

Згідно зі сценарієм навчань, у чотири автомобілі були закладені саморобні вибухові пристрої. Також було застосоване так зване "вторинне мінування". Тож вибухотехніки мали знайти і знешкодити цей пристрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 20 Серпня 2017 23:17
І шо з того? Злочинність після Майдану в державі зростає нечуваними темпами . В главних поліцаїв дорогі авто марки Лехсус крадуть серед дня
! до АНАТОЛЬ_ Показати IP 21 Серпня 2017 09:54
Кожне навчання, кожне тренування то великий плюс для правоохоронної системи. Хай тренуються, а злочинність її рівень та характер який був до Майдану таким і залишився наразі. Хіба що незаконний обіг зброї та теракти почастішали, що повязано з війною, з війною яку почав мордор, тобто паРаша. А НАВЧАННЯ, ТРЕНУВАННЯ І Т.Д. ПОВИННІ БУТИ ЯК НАЙЧАСТІШЕ, ЦЕ ВСЕ В +.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus