USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ахметов кличе своїх робочих на страйк

19 Травня 2014 23:55
Власник компанії СКМ Рінат Ахметов закликав робітників своїх підприємств вийти на попереджувальний страйк проти сепаратизму і підкреслив, що категорично проти так званої "Донецької народної республіки", - повідомляє «Українська правда».

Про це йдеться в його екстреній заяві, яку показав телеканал "Україна", перервавши трансляцію фільму.

Олігарх обурений, що вулицями Донбасу відкрито ходять люди з автоматами і гранатометами, і проливається кров, а люди під гаслами, що Київ повинен їх почути, займаються мародерством і грабежами.

"Це хіба мирне життя?" - дивується Ахметов.

Він нагадав, що в понеділок до 50 тисяч жителів Маріуполя мали намір вийти на Марш миру, проти кровопролиття. Однак, дізнавшись, що проти мирних учасників акції сепаратисти готові застосувати кулемети, попросив співробітників своїх підприємств призупинити її.

"Призупинити, але не зупинити. Бо якщо ми зупинимося, буде як і раніше литися кров", - заявив Ахметов.

"Я хочу сказати всім: нас не залякати, нас не зупинити. Нікому, в тому числі, тим, хто називає себе якоюсь Донецької республікою. Хто чув про неї?" - риторично запитав він: "Хто знає імена лідерів ДНР? Що вони зробили для Донбасу?".

Ахметов закликав трудовий Донбас до проведення попереджувальних страйків по всьому регіону.

"Я закликаю всі трудові колективи вийти завтра на попереджувальний протест за місцем роботи. І цей мітинг розпочнеться завтра опівдні з гудка, який прозвучить на всіх підприємствах Донбасу на підтримку миру і проти кровопролиття. І поки мир запанує, щодня о 12-00 по всьому Донбасу лунатиме такий гудок", - сказав він.

Ахметов також закликав "всіх автомобілістів, всіх патріотів нашого краю приєднатися до цієї акції".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лпдмуа а простише и Показати IP 20 Травня 2014 05:29
а что скажет товариш из транспортного цеха ? може пути ху-ло
я Показати IP 20 Травня 2014 06:49
вот и посмотрим на патриотизм донбасса...
Я Показати IP 20 Травня 2014 07:39
Що отримав від Байдена свою долю на газ.
Zerx Показати IP 20 Травня 2014 07:59
Боїться втратити свій бізнес?:)Він з Тарутою раніше заправляли в Донецку як хотіли,а зараз появилися конкуренти та ще й по носі можуть дати:)Сьогодні Коломойський,Фірташ,Ахметов,Тарута,Порошенко,Юлька і ще парочка толстосумів реально поділили між собою країну і її грабують та вбивають людей.От коли ми їх усіх посадимо в каталажку тоді і настане мир в Україні.
правдива до Zerx Показати IP 20 Травня 2014 08:16
Ніхто їх не посадить, навіщо голосні гасла? Вони ж усю владу під себе піджали і тільки пікніть...! Нічого у країні не змінилось - одні бандюки змінили інших і діють більш жорстоко, (Янику не хватило сміливості, а вони урок сприйняли) щоб надовше при владі бути і Україну дерибанити!
лпдмуа а простише и до правдива Показати IP 20 Травня 2014 09:57
правда Ваша

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus