USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Акція добра на Волині: допоможемо онкохворим дітям зустріти весну

6 Лютого 2015 17:33
Благодійний фонд «СТОПРАК» закликає волинян пожертвувати свій одноденний заробіток для малюків, які мають страшну недугу.

15 лютого православний люд святкує велике свято – Стрітення Господнє. В українців же прийнято вважати, що це - переломний день між зимою та весною. Окрім того, 15 лютого прийнято вважати Міжнародним днем дітей, які хворі на рак. Тож допоможімо хворим діткам зустріти весну.

Багато хто хибно думає, що рак, а, зокрема у дітей, це - смертельний діагноз. Медицина пішла вперед і при ранньому діагностуванні та правильному лікуванні можна перемогти цю страшну недугу.

Однак наразі немає достатнього забезпечення лікарськими препаратами від держави, тож батьки змушені самі шукати кошти, аби зберегти життя власним кровинкам. Не всі мають таку можливість, адже велика частина хворих – мешканці невеличких сіл, серед них - багато з багатодітних родин, тож вони змушені шукати допомоги.

Благодійний фонд «СТОПРАК» працює вже чотири роки та закуповує необхідні ліки й обладнання для онкогематологічного центру Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, де й лікуються малюки зі страшним діагнозом.

Тож БФ «СТОПРАК» закликає підприємства та організації до Міжнародного дня дітей, які хворіють на рак, перерахувати свій одноденний заробіток на рахунок фонду.

«Насправді, я хотіла б, щоб хоча б один день у році ми всі замислились і допомогли тим, хто живе поряд з нами. Рак – це не лише страшний діагноз для дитини, а й колосальне випробування для її родини. Але ми маємо пам’ятати, що рак – це не вирок. Тож давайте разом допоможемо малюкам зустріти весну!», - закликає президент Благодійного фонду «СТОПРАК» Марія Адамчук.

Перерахувати одноденний заробіток можна за реквізитами:

Отримувач – Благодійний фонд «СТОПРАК» ЄДРПОУ – 37537784 р/р 2600802349723 у Волинському відділенні Центральної філії ПАТ Кредобанк,

МФО – 325365, або БФ «СТОПРАК», поточний рахунок 26006055501466, МФО – 303440. КБ ПАТ «ПРИВАТБАНК».

Обов’язково вказуйте ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ та ВІД КОГО (Наприклад: «Благодійна допомога від Іванова І.І.»), аби фонд міг прозвітуватись за використання коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Лютого 2015 21:40
Еремеев допоможи дітям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus