USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Аптечні кіоски обіцяють ліквідувати до кінця року

20 Липня 2011 13:39
Упродовж 2011 року в українських містах планують закрити всі аптечні кіоски.
Про це на прес-конференції заявив голова державної служби України з лікарських засобів Олексій Соловйов, пише НБН.
«Ми ініціювали розробку і прийняття змін ліцензійних умов (для роботи пунктів продажу лікарських засобів. І ці нові умови ліцензування передбачають, що протягом року пройде ліквідація так званих аптечних кіосків», – сказав Соловйов.
Також він пояснив, що Україна є єдиною країною на пострадянському просторі, де ще залишились аптечні кіоски.
«На сьогодні їх залишилось 3 тисячі з 22 тисяч пунктів продажу лікарських засобів, у тому числі 600 працюють у сільській місцевості. Але нові умови передбачають ліквідацію кіосків у містах, а для сільської місцевості вони продовжать свою роботу», – повідомив він.
За його словами, таке рішення було прийняте у зв’язку з необхідністю забезпечення належних умов зберігання і подальшого продажу лікарських препаратів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus