USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Армія України збільшилася на 15 бригад і полків

19 Січня 2016 14:14
Українська армія збільшилася на 15 бригад і полків. Про це повідомляють у Міністерстві оборони.

«З метою зміцнення обороноздатності держави у 2015 році Міністерством оборони ініціювали і затвердили новий військово-адміністративний та оперативно-стратегічний поділ території України. Бойовий склад Збройних Сил збільшився на 15 нових бригад і полків», - заявив прес-секретар відомства Олексій Чорнобай.

Наразі продовжується формування Сил спеціальних операцій та реорганізація високомобільних десантних військ. Проводиться активна робота щодо відродження та розвитку Військово-Морських Сил, які вже відновили здатності до захисту морських рубежів.

З урахуванням досвіду антитерористичної операції в Збройних Силах впроваджена нова комплексна система підготовки військ, наближена до стандартів НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Офіцер школи СРСР Показати IP 19 Січня 2016 15:56
Українська армія збільшилася на 15 бригад і полків. Про це повідомляють у Міністерстві оборони. Основні показники армії повинні бути не кількісні, а якісні . !!! Це висока бойова готовність, найновіше озброєння і високий морально-психологічний стан військовослужбовців !!! Армія повинна воювати ,або готуватися до війни,а не займатися різними показухами- як потішні війська Петра-1. Дай Бог нашому командованню здорового мислення,щоб зробили правильні висновки з того ,що маємо тепер !!!
рим до Офіцер школи СРСР Показати IP 19 Січня 2016 17:13
Офицер, так называемые потешные войска Петрухи !, т.е. в дальнейшем семеновский и преображенский полки, стали самыми стойкими и успешными в военном деле частями петровской армии. Европейцы не замечали разницы в их подготовке с европейскими солдатами. Так что, без криков. Все побеждает человек и техника. А без техники человек не солдат. И на все нужно время. И деньги. Время не крадут. Воруют деньги.
Анонім до рим Показати IP 19 Січня 2016 18:59
Мда, судя по количеству откликов, сегодня день засилья свидомитской братии.
Небайдужий до рим Показати IP 19 Січня 2016 19:35
Ти сам хоч зрозумів ,що написав ...?
Анонім Показати IP 19 Січня 2016 19:02
Оооо миру нам ще довго не бачити...... Багато ще хлопців закопають..... Люди, люди шо з вами робиться???
свідомий Показати IP 21 Січня 2016 19:45
а чому мовчить партія свобода памятаю як кілька років тому на свободі слова Савіка Шустера грамотний свободівець Ільєнко кричав що Україні армія не потрібна взагалі і критикував тодішній уряд за підняття зарплат військовим і закупівлю техніки тепер думаю коз.л зрозумів для чого державі армія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus