USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Асфальт у болото: як ремонтують дороги на Волині

24 Березня 2016 19:31
Весняне загострення ремонту і так вбитих доріг розпочалося в усіх містах і районах. Однак, автодорожні служби використовують дивну методику, відому лише у нас, в Україні. Будматеріали висипають та виливають просто в калюжі та болото. Саме таку «методику» на в’їзді у Нововолинськ зазнімкував депутат Володимир-Волинської райради від партії УКРОП Павло Пилипюк, - інформує БУГ.

Пилипюк зупинився біля місця проведення робіт та запитав у майстрів, хто дав їм вказівку так марнувати бюджетні кошти. На свої зауваження депутат отимав потік хамства та пропозицію задати свої питання Порошенкові. «Питань до президента, звісно, багато, однак за ремонт місцевих доріг він не відповідає. Далі автодорівці поцікавилися: навіщо мені це треба і яке мені діло як і куди витрачаються закуплені за кошти місцевих чи районних бюджетів матеріали. Потім порадили їхати від гріха подалі», – розповів обранець громади.
Проблема ця не нова і для Володимира-Волинського. Близько місяця тому на виїзді з міста в сторону Ковеля заямкували дорожнє полотно, але вже зараз на місці ремонту знову з’явилися ями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АВТОДОРОГА УСТИЛУГ–ЛУЦЬК РОЗПОВЗАЄТЬСЯ «ПО ШВАХ». ФОТОФАКТ

Аби проконтролювати якість ремонту доріг, у Володимирі-Волинському районі було зініційовано створення спеціальної комісії. «Комісія складатиметься приблизно із 8-10-ти депутатів. Механізм контролю передбачається наступний: керівництво місцевого автодору скидатиме графік ремонтних робіт на тиждень голові комісії. Відповідно, депутати розподілятимуть між собою зони відповідальності, виїжджатимуть на місця та контролюватимуть процес», – розповів голова Володимир-Волинської райради Роман Гук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Захар Показати IP 24 Березня 2016 20:07
Карпюк не від УКРОПу, а від Свободи
Колгосп Веселка до Захар Показати IP 31 Березня 2016 08:03
І де ви тут взагалі Карпюка побачили? Все правильно написано.
полішук Показати IP 24 Березня 2016 20:29
Гунчик в одному районі піариться, а в іншому гроші "у воді" відмиває! О як :)
Анонім Показати IP 24 Березня 2016 23:36
стягнути з керівників організації виконавця і облавтодору вартість ремонту
Кейт Показати IP 24 Березня 2016 23:47
Власть слабая. Путин в этом всем виноват, что мы так ремонтируем дороги. Когда этих ремонтников посадят? Хоть раз за историю Волыни. Власть слабая.
Вася Показати IP 25 Березня 2016 09:03
Це обама винний а не путлер :)
До Кейта Показати IP 25 Березня 2016 10:27
Колись була хороша стаття "росхитители соц. собственности" притягнути за халатність, а гроші відсудити через суд і віддати дітям сиротам і вприюти.
мурка йван Показати IP 26 Березня 2016 08:22
а шо? та нормально. я як діректор інфраструктури і туризму - гарантую!! враг ні прайдьот!!
САД Показати IP 1 Квітня 2016 11:12
Це робила служба доріг. До чого тут департамент.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus