USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Асфальтний скандал у Володимирі-Волинському: траву залили смолою

9 Серпня 2016 11:55
Нововолинський підприємець вляпався в асфальтний скандал у Володимирі-Волинському. Його вкотре підловили на неякісній роботі. Ба більше, за неї володимир-волинська влада має сплатити Коптюку 44 тисячі гривень, - інформує Радар.

"Укотре Коптило (так охрестили його нововолинці) робить у нашому місті халтуру", - написав у мережі депутат Сергій Барщевський.

З його слів, його зловили на гарячому в дворі будинку на вулиці Шахтарська, 21.

"Проектно-кошторисна документація оформлена на ремонт майданчика, а роблять тротуар. Бо так, бач, робітникам Коптюка сказав начальник ЖЕК №1 Пасось. Чинуша стверджував, що мешканці так хочуть. Однак таких мешканців не знайшлося.

Майстер із фірми Коптюка питає мене й депутата Віру Сєргєєву: “Вам що головніше: тротуар чи майданчик?” Байдуже йому на ПКД, що тримає в руках. Роблять зі стелі за вказівкою боса з ЖКГ.

Прибув технагляд – розумний старший чоловік, не витримав: “Що ж ви робите?!” Висунув їм низку претензій і наголосив, що ми робимо слушні зауваження.

Але майстер не погоджується.

Товщини асфальтного покриття немає 4 см, як передбачено ПКД. Є лише 2,5-3 см. І кажуть: “Ми нічого не вкрали”,- пише депутат.



На запитання людей, що за фірма працює, майстер відповів: “Яка вам різниця, ви що, нам гроші платите?” – “А хто ж вам гроші платить?” Каже, що ЖЕК №1. Ні, громада міста!



Травичку полили смолою, щоб краще росла

Асфальт завтовшки 5 см?.. Ні, не чули…

Як з’ясував РАДАР, за таку видатну роботу володимир-волинська влада має сплатити Коптюку 44 тисячі гривень.

А за нехлюйське асфальтування ділянки на вулиці Поліської Січі, 21 Коптюк має отримати ще 50 тисяч гривень

До речі, там він досі нічого не переробив. Хоча перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук заявляв, що Коптюк має усунути всі недоробки, а як ні – то підряднику не заплатять.

Бачив Матвійчук і халтуру на вулиці Шахтарській. Повторив те саме. І реакція Коптюка буде та сама?.. Нульова?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus