USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Аварія у Луцьку: позашляховик вилетів на зустрічну смугу

5 Листопада 2017 12:35
Автомобілі «Рено Кенго» та позашляховика «Черокі» зіткнулися на вулиці Чернишевського у Луцьку.

Аварія сталася в ніч на неділю, 5 листопада поблизу обласної інфекційної лікарні, інформує Волинь24.

Водій позашляховика, обганяючи машину, виїхав на зустрічну смугу – і боком врізався у біле «Рено», що їхало зустрічною смугою. «Черокі» їхало зі сторони центру міста, «Рено» – з боку вулиці Ковельської.

Обидва водії виявилися тверезими й до того ж в аварії не постраждали. Водій позашляховика визнав свою провину.

Понівечені машини перекрили рух на вулиці. В коркові був навіть рейсовий автобус міжнародного сполучення. Машини довелося розтягувати спецзасобами, аби звільнити рух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віталій Показати IP 5 Листопада 2017 12:47
Знову ,,БЛЯхар‘‘
User до Віталій Показати IP 5 Листопада 2017 15:53
Угу. Як послухати "бляхарів", то вони бідні-нещасні, не мають грошей, щоби купити легальне авто. Але на бляхах більшість бере не Гольфи-малолітражки, а преміальні бехи, мерси і джипаки з об'ємними двигунами, які жеруть паливо як не в себе і недешеві в обслуговуванні. На це в них грошей вистачає.
Правда. Показати IP 5 Листопада 2017 21:45
Я б сказав не "бляхар", а неадекват і дибіл!!! Як колись було - "BMW"-це діагноз, так сьогодні і "бляхар"! Але всі ж розумні люди розуміють, що причина не в машині а в тих - "вінніпухах", де тирса в голові! Купила людина шкарпетки за 2грн і за 30грн, перші не шкода порвати і викинути, а от другі береже, і не важливо, що їх Червоноград випускає! Так і з машинами, купив би жигуль в три дорого і беріг, а так... самі розумієте!!!
Анонім Показати IP 6 Листопада 2017 11:35
А авто на українській реєстрації ні в чому не винне!!! Їхала собі людина після роботи додому і на тобі, якийсь неадекват на "бляхах"!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus