USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Автомайдан об'єднав протестуючих заходу і сходу України

25 Березня 2011 13:59
Автопробіг протесту, що стартував 21 березня одночасно у Львові і Луганську під гаслом Відбери Україну в олігархів, поверни її громадянам завершився сьогодні на Європейській площі в Києві.

Про це пише Кореспондент .

Таким чином, у центрі столиці відбувся анонсований організаторами акції Автомайдан, ініціаторами якого виступили Конфедерація вільних профспілок України, Асамблея малого і середнього бізнесу України, молодіжний рух Відсіч, Асоціація правозахисників України, Всеукраїнський союз ветеранів, Спілка офіцерів України, Асоціація українських банків.

За чотири дні автопробіг пройшов через такі українські міста, як Луцьк, Хмельницький, Вінниця, Канів, Алчевськ, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Полтава та Чернігів.

"Автопробігом учасники закликають українців до дій: захисти Конституцію, захисти закон, зупини репресії, захисти підприємництво, вимагай чесних правил для всіх", - зазначали раніше організатори протесту.

Учасники протесту вимагають зміни уряду Миколи Азарова, доопрацювання Податкового кодексу, відмови від прийняття "антинародного трудового та житлового кодексів", пенсійної та інших реформ. Протестуючі гірники мають намір добиватися своєчасної виплати зарплат, а вчителі та медики - належного фінансування та скасування реформ і закриття навчальних і медичних установ.

Як передають очевидці, наразі на площі зібралося до ста автомобілів, а також кілька сотень протестуючих.

Раніше український журнал Корреспондент писав, що у відповідь на фіскальні репресії приватні підприємці масово закривають свої підприємства і йдуть у тінь. Малий бізнес з невеликої частини економіки ризикує перетворитися на мікроскопічну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus