USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Азаров дав Могильову гроші на біометричні паспорти

2 Квітня 2011 10:56
Уряд виділив Міністерству внутрішніх справ 60 мільйонів гривень на придбання обладнання для реалізації першого етапу впровадження закордонних паспортів з біометричними даними власника.
Відповідна постанова Кабінету Міністрів про перерозподіл коштів державного бюджету 2011 року з Резервного фонду на державні капітальні витрати оприлюднена в п'ятницю, – повідомляє Gazeta.ua.
Крім цього, тією ж постановою МВС отримало 40 мільйонів гривень на будівництво власних лікувально-профілактичних установ у Закарпатській, Запорізькій та Київській областях.
Нагадаємо, 14 лютого Кабмін розпорядився виділити МВС 120 мільйонів гривень на устаткування для реалізації першого етапу впровадження біометричних паспортів.
У лютому міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов спрогнозував, що виготовлення електронних біометричних паспортів почнеться через 3-4 місяці, тобто до червня.
Могильов тоді заявляв, що обладнання, необхідне для виготовлення паспортів, є, вся необхідна система також опрацьована.
«Питання в тому, щоб вивчити дані, які будуть внесені в чіп», – зазначив міністр.
Він підкреслив, що біометричний паспорт буде коштувати приблизно таку ж суму, як і нинішній закордонний паспорт.
Впровадження біометричних паспортів є зобов'язанням України, прийнятому на себе в рамках плану дій щодо введення безвізового режиму з Європейським Союзом.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus