USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Азаров підтримав ідею створення лізингового фонду на Волині

14 Жовтня 2013 12:44
Про створення на Волині лізингового фонду обладнання та сільськогосподарської техніки у наступному році нагадав Борис Клімчук.

Голова Волинської облдержадміністрації під час оперативної наради, що відбулася 14 жовтня, розповів, що під час розмови з Президентом у Луцьку звучала тема організації на Волині у наступному бюджетному році обласного лізингового фонду обладнання та сільгосптехніки на 50 мільйонів гривень.

Борис Клімчук повідомив, що Прем’єр-міністр Микола Азаров позитивно сприйняв ідею. З його слів, Міністр фінансів Юрій Колобов написав резолюцію своєму першому заступнику Анатолію Мярковському внести це питання у бюджет 2014 року.

«Йдеться про ексклюзивну, екологічно чисту продукцію. Частину цих грошей можна буде спрямувати на крупнотоварні локальні проекти. Обладнання має бути українським», - зазначив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus