USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин голодує під стінами ОДА в Луцьку

8 Квітня 2014 17:11
Інвалід третьої групи Іван Гушинець оголосив голодування під стінами Волинської ОДА. Чоловік, який мешкає у «шевченківській» хатинці разом із дружиною-інвалідом та чотирма дітьми, каже, що налаштований голодувати до «будь-якого завершення історії».

Уродженець села Солов’ї, що у Старовижівському районі, стверджує, його оселя завалиться з дня на день. Наголошує, що звертався не до одного «покоління» очільників облради, утім – марно. Зі слів багатодітного батька, працівники облдержадміністрації, у тому числі й представники нинішньої влади, його звернення просто ігнорують.

«Добиваюся свого і ніяк не можу добитися. Мені й моїй сім’ї нема де жити. Моя хата завалюється уже з 90-х років. Так і живемо, очікуючи, коли ж стеля впаде на голову. Куди тільки не звертався, але ніде «ні пари з уст». Кажуть, що такі питання потрібно вирішувати з районною владою. А у районі посилають до обласною. Кидаються мною, наче наче м’ячиком», - бідкається волинянин.

До слова, шестеро осіб туляться у хатині, де єдина кімната слугує і кухнею, і вітальнею, і спальнею.
Чоловік стверджує, що звертався й до новопризначеної влади на чолі з головою ОДА Григорієм Пустовітом, утім після останньої відповіді, у якій йшлося про те, що «подібні звернення розглядатися більше не будуть», вирішив голодувати. Волинянин наголошує, що голодуватиме до будь якого завершення «життєвої» драми.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
йован Показати IP 8 Квітня 2014 19:26
якщо за все життя чоловік не спромігся збудувати для сімі будинок - життя прожите даремно.
Дід Панас до йован Показати IP 8 Квітня 2014 20:49
мо його батьки красти не навчили як тебе
my_gift Показати IP 8 Квітня 2014 20:14
Можна надати допомогу, але не у розмірі вартості зведення традиційного будинку. Хіба альтернативний варіант-з пластикових пляшок, солом'яних палетів і т.п. Читала, що вартість подібної будівлі-60 тис. грн. Це реальна сума.
луцьк Показати IP 8 Квітня 2014 22:56
А мені мужика шкода, я його розумію. На свою ЗП я теж 15 років не можу ремонт зробити, не то що хату вистроїти. Не всім дано бізнесменами бути, ой далеко не всім.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus