USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Укртелеком» назвали диверсантами.ФОТО. КОМЕНТАР

23 Жовтня 2013 12:09
Незадоволення роботою щодо здійснення технічної інвентаризації захисних споруд висловив представнику ПАТ «Укртелеком» перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко.

Про це стало відомо під час засідання у режимі відеоселектору обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Так, високопосадовця обурило те, що приватна структура має намір «списати» об’єкти, що знаходяться в жахливому стані, замість того, щоб привести їх до ладу та здійснити технічну інвентаризацію.



В особистому коментарі Волинським Новинам Башкаленко заявив, що проблеми з «Укртелекомом» є чи не у кожному районі Луцька. Зі слів депутата, підприємство відмовляється від відповідальності за захисні споруди, мовляв, об’єкти приватизовані і легше їх списати взагалі, ніж інвентаризувати.

«Укртелеком - це диверсанти на Волині. Я особисто перевірю кожне із цих приміщень, а тоді уже подивимось, у якому вони стані насправді і чи можна їх виключати із плану оборони», - резюмував Олександр Башкаленко.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Верзун Показати IP 23 Жовтня 2013 13:28
І ще забули дописати: рррррррррр...
Александр Суворов до Петро Верзун Показати IP 25 Жовтня 2013 22:23
рррррррррр... не то слово ........!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus