USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батальйон «Січ» відправляється на Схід

25 Серпня 2014 16:34
Батальйон особливого призначення «Січ», який входить до складу Міністерства внутрішніх справ України, відправляється у зону АТО. Про це повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Згідно з повідомленням, у вівторок, 26 серпня 2014 року, об 11:00 біля каплички на вулиці Героїв Небесної сотні (Інститутській) у Києві відбудеться відправлення в зону здійснення антитерористичної операції на сході України батальйону особливого призначення «Січ».

Нагадаємо, на Схід відправляться 30 волинські бійців спецбатальйону «Січ», які пройшли серйозну військову підготовку. Серед них - майбутній військовий капелан, отець Олександр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Серпня 2014 23:22
Повертайтеся з перемогою!!!
Катерина Показати IP 7 Вересня 2014 15:44
Це гарний приклад гуртування, що є все ж політична сила, що каже те і робить. Сподіваюсь коли вже самі політики сповнені відваги, відстоятимуть Україну, ми не будемо жити ілюзіями, і хто з діячів порядний. За Січ окреме спасибі свободівцям Мірошниченку Ігорю, Михайлу Ковальчуку. Взагалі, кожна сила має відзвітувати, який вклад вона внесла, а не тільки теревені розводити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus