USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Батькові і доньці з Нововолинська необхідна допомога у боротьбі з онкозахворюваннями

6 Жовтня 2020 16:59
Мама двох діток Тетяна Куценко з Нововолинська вже не перший рік веде боротьбу із важкою хворобою. Завдяки небайдужим людям, які допомогли коштами на придбання доровартісного препарату, жінці вдалося позбутися метастазів у печінці та легенях.

Щоб не просити в людей, Тетяна навіть почала сама заробляти на ліки. Але це великі гроші. Один препарат «Ібрансу» вартує 40 тисяч гривень. Окрім того, у сім’ю прийшла нова біда – рак кишківника виявили у її батька. Торік йому не давали шансів на одужання. Але сьогодні вони з’явилися. Та лікування потребує фінансів. Про це написала у сомережі дружина Людмила Цимбалюк, передає Володимир медіа.

«Жити з 4 стадією раку – справжній виклик для будь-кого. До кого звернутися, де лікуватися, що робити? Повірте, пережити таке не кожен взмозі. Дехто майже одразу здається. Просто говорять: «Скільки Бог дасть, стільки й проживу». І, навіть, не пробує лікуватись. Причин на це багато. Найбільша – гроші. Де їх брати? Лікування раку надзвичайно дороге й не завжди успішне. Люди витрачають величезні кошти, а в результат – смерть.

У нашому випадку і донька, і чоловік мають хороші результати. Особливо донька. За два роки після того, як пішли метазтази в печінку і легені, вона добилася того, що їх на теперішній час нема. Але її лікування обходиться дуже дорого. Препарат «Ібранс» коштує 40 000 грн.

У чоловіка також рік назад майже не було шансів на життя. Коли його взяли на операцію в Інституті Раку, щоб видалити пухлину, потім просто привезли в палату й сказали мені: «Ми не змогли. Пухлина величезна, прирослася до інших органів. Вивели стому і все.

Я чомусь в той момент навіть не злякалася. Мала вже досвід боротьби з хворобою.

Хіміотерапією сучасною, таргентами добилися того, що операцію зробили. Пухлина зменшилася, метазтази в кишківнику зникли. Але на сьогодні ще залишаються в печінці та легенях», – пише жінка.

«В нас є два місяці, щоб зібрати кошти на операцію по видаленню пухлин в печінці. Зараз чоловік проходить хіміотерапію ПАІ(печінкова артеріальна інфузія). Хімія прямо в печінку. Вона зменшить кількість пухлин і величину. Після того буде можлива лапароспічна операція. Коштує вона дуже дорого. Приблизна ціна 100000 грн. Дороге обладнання та інструмент (біля 60000грн). Анастезія і все інше. Ви розумієте. Якщо хтось може допомогти нам, будем дуже вдячні», - благає Людмила Цимбалюк.

Волянка звертається до усіх, хто має можливість допомогти:

ПриватБанк 5168 7574 0887 1814 або ПриватБанк 5168 7551 0664 1083 Куценко Тетяна

ПриватБанк 4731 2191 1495 7628 або Ощадбанк 5167 4900 8537 9783 Сівак Володимир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus