USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Байкери з трьох країн в Луцьку закрили мотосезон. Фото

29 Вересня 2018 22:08
Зліт байкерів з цієї нагоди організував міжнародний мотоклуб WINDS MС.

Усі прихильники моторуху зібралися на Театральному майдані Луцька 29 вересня, інформує Таблоїд Волині.

Як розповів представник клубу Михайло Семенов на прізвисько «Лютий», сюди приїхали і «мембери» (члени мотоклубу), і гості – з усієї Волині, а також із Білорусі та Польщі. Усього близько 70 байкерів та їх залізних коней.

WINDS MС щороку організовує офіційне відкриття і закриття сезону, а також різноманітні пробіги, злети, фестивалі. На кожному зльоті байкери отримують спеціальні значки чи наклейки, які потім носять на куртках або наклеюють на байки. Чим більше таких значків – тим байкер вважається досвідченіший.

А взагалі, зізнаються хлопці, не так важливі усілякі заходи, як дорога до них. І вона розпочинається вже тоді, коли сідаєш за кермо.
Байкерські значки за зльоти
Байкерські наклейки

Із Театрального майдану колона вирушила вулицями міста, на завершення завітала до Замку Любарта, де всі охочі зробили фото напам’ять.

А закінчиться все неформальною вечіркою у барі Майдан під музику гурту West Wind.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus