USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Безкоштовні дзвінки всередині мереж хочуть заборонити

11 Квітня 2011 13:02
Національна комісія з питань регулювання зв'язку веде переговори з операторами мобільного зв'язку з приводу відміни «нульових» внутрішньомережевих тарифів.
Про це повідомив голова комісії Петро Яцук, – інформує ТСН.
За його словами, у 2010 році з операторами було погоджено, щоб не було нульових ставок усередині мережі, це вже був перший крок на шляху до вирішення проблеми.
Зараз ведуться переговори про виконання усіх цих зобов'язань.
У НКРЗ також зазначають, що вже більше 90% трафіку в стільникових компаніях замикаються усередині мережі.
В результаті, на думку членів комісії, ринок штучно стримується в розвитку, оскільки дзвінки мобільних абонентів на «чужі» мережі обмежені високими цінами.
За словами Яцука, цю ситуацію можна вирішити шляхом зменшення ставок інтерконнекту і встановленням певних внурішньомережевих тарифів. «Тобто не нуль, а щось абоненти повинні платити», – каже він.
У свою чергу оператори мобільного зв'язку констатують, що послуг вартістю 0 гривень у них немає і не було. Мовляв, абоненти щомісячно платять за зв'язок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus