USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Біля «Ягодина» водії вантажівок перекривали міжнародну трасу

22 Травня 2017 08:29
Водії фур, роздратовані кількаденними простоями в черзі на пункті пропуску «Ягодин», у знак протесту 21 травня заблокували міжнародну трасу Ковель-Ягодин.

Про це повідомляє КОРДОН.

Уже кілька останніх діб на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» кілометрові черги. 21-го травня коридор з вантажівок протягнувся аж на 15 кілометрів: фури розташувались від Ягодина аж до села Коцюри.

Простоявши по 2-3 дні в черзі й зрозумівши, що зрушать з місця ще не скоро, водії не витримали такого ставлення до себе з боку працівників митниці. Й в пообідню пору виявили протест «проти свавілля усіх, хто причетний до регулювання черг та оформлення авто для перетину кордон».
Така черга вантажівок була станом на 15:40 год 21-го травня, поблизу Коцюрів.

Чоловіки, одягнувши жилети зі світловідбиваючими елементами, безперервно курсували пішохідним переходом, не даючи вільно проїхати решті транспортних засобів.

«Усі перекривають цю трасу, якими б не були причини протесту. Мітингували і шахтарі, і батьки проти оптимізації шкіл та інші. Від кожного такого мітингу завжди страждали насамперед далекобійники. Тепер прийшов наш час. Ми втомлені та голодні, дехто по кілька діб в дорозі. Я вже третій день не можу перетнути митницю. Ми вийшли з авто й ходимо по пішохідному, бо нас дістало таке ставлення до людей. Ми вимагаємо приїзду влади та керівництва Волинської митниці, вимагаємо, щоб нас гідно й законно оформляли. Скільки це може тривати?! Будемо ходити хоч всю ніч, ми й так не можемо поспішити й не маємо чим тут зайнятись» – заявив один з учасників акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Житель міста Показати IP 22 Травня 2017 08:57
МОЛОДЦІ!АЛЕ ЦЬОГО МАЛО!
766543434 Показати IP 22 Травня 2017 09:01
Ч**о недолюстроване!!! Гнати тих зажраних разом з податковою!!! В польшу ягоди збирати!!! Чому їх ніяке НАБУ не перевіряє звідки такі прибуткі!!! КОНФІСКУВАТИ ВСЕ
Дід Показати IP 22 Травня 2017 12:49
Дістали вже своїм перекриттям Поляки за дві неділі попередили що МП буде працювати з перебоями, ні наші все одно всі померли сюди, хоть могли і через Львівщини, а тепер плачуть, що черга велика, хто вам винуватий що ви читати не вмієте.
Водій до Дід Показати IP 22 Травня 2017 14:15
Такі черги не перший місяць, просто водії довго мовчали!правильно роблять що перекривають, хоч так привернуть увагу до цієї проблеми!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus