USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бюджетна комісія міськради сумнівається, чи потрібна у Луцьку нова ілюмінація

22 Листопада 2016 15:10
Не виділяти 620 тисяч гривень на нове святкове освітлення проспекту Волі вирішили члени бюджетної комісії міськради, доки не ознайомляться з проектом ілюмінації.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 22 листопада.

Як поінформувала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, 620 тисяч гривень пропонують спрямувати з оплати послуг поточного ремонту дорожнього покриття прибудинкових територій на реконструкцію мереж ілюмінації міста. Директор департаменту житлового-комунального господарства Юрій Крась зауважив, що йдеться про святкове освітлення проспекту Волі. Зараз ілюмінація, з його слів, пошкоджена і вже не вмикається. Натомість розроблений проект нової ілюмінації, на яку просять виділити вказану суму.

Голова комісії Павло Данильчук зауважив, що члени комісії хотіли б побачити вказаний проект. Оскільки посадовець не зміг його продемонструвати під час засідання комісії, це питання вирішили відкласти.

Нагадаємо, що нещодавно керівник КП «Луцьксвітло» Іван Кубіцький повідомляв про розробку проекту святкової ілюмінації відрізку проспекту Волі від вулиці Шопена до Паркової, частини вулиць Словацького та Винниченка.З його слів, передбачали закупівлю обладнання фірми «Lumiere» на суму 800 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus