USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бійці «Азову» вчать маріупольців боронити своє місто

3 Вересня 2014 12:26
Чоловіків Маріуполя бійці "Азову" навчають боронити своє місто від ворога просто неба. Про це інформує ТСН.

У Маріуполі, який укріплюють протитанковими "їжаками" та сталевими плитами, триває набір добровольців. Нині охочих його захищати побільшало. З новобранцями працюють бійці з "Азову". Чоловіків навчають правил поводження зі зброєю і навичок тактичного бою.

Близько двох тисяч маріупольців готові стати на захист свого міста, це чоловіки різного віку і різного рівня знань військової справи, але об'єднує їх одне - бажання боронити землю від ворога, що вже майже тиждень причаївся за кілька десятків кілометрів від міста.

Від вміння правильно тримати зброю до опанування нею. Нині територіальні батальйони проводять серед маріупольців курси бойової підготовки просто посеред міста. Самі ж, добровольці, переконують: до бою готові, хоч і знають, що у вишколі і майстерністі сили ворога виграють.

"Здаватися ми не будемо, нам втрачати нічого – це наш дім, нащо нам жити, якщо наш дім зруйнований, а наших рідних вб'ють? У цьому не буде ніякого смислу. Нам нема куди відступати, за нами вже Ашхабад та Москва, так що вибачте, будемо стояти до кінця", - переконує один з добровольців. І хоч нестачі бажаючих захищати місто немає, у батальйонах визнають: є проблеми з запасами зброї, особливо, не вистачає важкої техніки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
см Показати IP 3 Вересня 2014 14:44
А хто не хоче навчатися !? Того чемно і вічливо просять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus