USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Благодійники поповнили фонди луцьких бібліотек. ФОТО

30 Вересня 2013 20:45
Книгами волинських авторів поповнилися луцькі бібліотеки за кошти «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Вручення нагород та комплектів літератури відбулося 30 вересня у Центральній міській бібліотеці для дітей у Луцьку.

З професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек - луцьких працівників бібліотекарської галузі вітали представники міської влади та «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Почесними грамотами Луцької міської ради нагородили ряд луцьких бібліотекарів.




За дорученням засновника благодійного фонду народного депутата України Ігоря Палиці заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич вручила сімнадцятьом працівникам луцьких бібліотек премії за щоденну наполегливу працю.



«Дуже символічно, що сьогоднішнє свято Віри, Надії, Любові та Софії збіглося з вашим офіційним святом. Ця символіка очевидна – хто, як не ви, є людьми, які плекають мудрість Божу. Я хочу побажати, щоб ви це робили з любов’ю, вірою та надією на те, що виросте ще не одне покоління лучан, яке шануватиме наші традиції, слово, книгу. Те, що ми вкладаємо у поняття духовності, буде цінним і для наших дітей та онуків - без цього не мислиться наше майбутнє», - звернулася до присутніх заступник голови правління фонду.





Вона зазначила, що благодійний фонд багато робить для того, аби культура і духовність були у нашому місті на високому п’єдесталі. Так, Ігор Палиця проголосив, що бібліотеки повинні отримувати повноцінну підтримку. На разі, фонд здійснює передплату періодичних видань для бібліотек, надає необхідну техніку, здійснює оздоровлення працівників галузі на курорті Буковель.

У день професійного свята у бібліотеки передали книги, які фонд підтримав на етапі видання. Це книги шанованих волинських авторів, зокрема Данила Поштарука, Григорія Аркушина, лесезнавчі праці та книги для дітей.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus