USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Близько сотні собак зникли на Хмельниччині. Їх виявили у Луцьку

11 Лютого 2019 15:19
Близько сотні вуличних собак, серед яких і домашні, зникли у Славуті на Хмельниччині. Тварин зоозахисники знайшли у Луцьку.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

79- річна пані Людмила подолала півтори сотні кілометрів із Славути до Луцька, або повернути свого улюбленця Біма. Тварина, яку розшукали волонтери через півтора місяці, бігала містом. Бім був наляканим та побитим. Жінка не розуміє, для чого потрібно було забирати домашніх та стерилізованих собак д Луцька.

Його та ще близько сотні собак буцімто на стерилізацію забрала луцька організація «Порятунок чотирилапих», яку очолює екс-директорка КП «Ласка» Дана Новарчук.

«Ми приїхали першого разу і відловили там близько 300 тварин. Другого разу, коли ми їхали, то вже прилаштували тих попередніх», – розповіла директорка Богдана Новарчук. З її слів, Бім нібито втік від нових господарів.

Окрім Славути у нотатках Новарчук зазначені десятки міст України. У договорі зазначено, що виловлених у Славуті тварин назад у рідне місто не повертають. Ціна питання – 600 гривень за собаку.

Натомість зоозахисники, які приїхали до Луцька із Славути за своїми собаками, впізнали їх серед тварин, які бігають містом. Тож вони написали у поліцію відповідну заяву, аби правоохоронці розібралися для чого забирають тварин.

Зауважимо, діяльність громадської організації «Порятунок чотирилапих», яку очолюєБогдана Новарчук, здобула серед зоозахисників не надто доброї слави. А нещодавно Новарчук, яку у Луцьку зоозахисники неодноразово вимагали звільнити з посади очільниці КП, стала причетною до нового скандалу. Зокрема, безпритульних собак, яких звозили аж за 400 кілометрів, з Ірпіня Київської області, помічали на вулицях Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Alex Показати IP 11 Лютого 2019 15:38
Жах! Своїх собак мало, то вона ще з усієї України збираї. ВН, якщо вже подали цю інформацію, то візіть в неї пояснення.
Лучанка Показати IP 11 Лютого 2019 17:08
Та собачниця наражає на небезпеку всіх лучан. ЇЇ потрібно прикрити десь за профілем: або в дурку, або відкривати кримінал
ГПЗ Показати IP 13 Лютого 2019 09:37
Люди треба вже йти під міську раду! Скільки ми будемо тих собак терпіти? По району бігають сотнями! Такого давно не було!
Валентина Бедикайло Показати IP 25 Лютого 2020 14:51
Кому потрібні гарні веселі добрі маленьки у кількості 10 штук та 2 дорослин приїзджайте у село Кадище Ківерцівського району Волинської області - ми вам їх з радістю подаруємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus