USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Боротьба зі смородом: у Луцьку дозволили приймати нечистоти в суботу

17 Травня 2018 12:10
Врахувати пропозицію КП «Луцькводоканал» та дозволити підприємствам та підприємцям скидати рідкі нечистоти у пункті на вулиці Мамсурова не лише протягом п’яти днів тижня, а й у суботу, вирішили члени виконкому.

Зокрема, під час засідання виконкому 16 травня внесли зміни до рішення «Про приймання привізних господарсько-побутових стоків в каналізаційну мережу міста Луцька». Один із пунктів рішення виклали у новій редакції: «приймання привізних стічних вод здійснювати щодня з 09.00 год. до 20.00 год., крім неділі».

Як пояснив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, у зв’язку з неприємним запахом, який знову почав з’являтися у місті, для того, щоб полегшити приймання нечистот у відведеному місці на вулиці Мамсурова, пропонували додати ще один день роботи пункту. «Луцькводоканал» контролюватиме процес приймання стічних вод.

З метою визначення причин поширення неприємного запаху в Луцьку та прийняття необхідних заходів для їх усунення розпорядженням міського голови від 25 квітня створили таку робочу групу.

Під час засідання робочої групи підтримали пропозицію КП «Луцькводоканал» щодо доцільності продовження роботи пункту прийому рідких нечистот на вулиці Мамсурова на дві години (з 18.00 до 20.00), а також щодо надання дозволу підприємствам та фізичним особам-підприємцям, які надають послуги з вивезення рідких нечистот, скидати рідкі нечистоти і по суботам.

Для цього необхідно внести зміни до рішення виконавчого комітету від 07.06.2017 № 283-1 «Про приймання привізних господарсько-побутових стоків в каналізаційну мережу міста Луцька», виклавши пункт 2.2. у новій редакції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СЕРГІЙ Показати IP 17 Травня 2018 15:21
Буде ще більше смердіти, але всім добре, то як будете виздихувати не жалійтесь, до того йдеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus