USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть визначити єдине місце для зливу нечистот від підприємств

23 Вересня 2016 14:49
Асенізаційні автомобілі з нечистотами вже наступного року, зможуть зливати в єдиному місці.

Про це стало відомо постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови сьогодні, 23 вересня.

Головний спеціаліст відділу екології Оксана Тарабанюк повідомила, що місто виділить 50 тисяч гривень на замовлення проекту зливної станції. Це хочуть зробити для того, аби підприємства, які заключать договори з КП «Луцькводоканал» на зливи нечистот в міську каналізацію, звозили всі відходи в одне місце.

Нагадаємо, лучани вже півроку скаржаться на нестерпний сморід. Однією з ймовірних причин неприємного запаху в міськраді називали несанкціонований злив відходів м’ясопереробних підприємств. Згодом муніципали упіймали автомобілі підприємств «Забіяка» та «Дмитрук»,під час зливу нечистот у міську каналізацію. Ще один порушник, якого упіймали - ПРАТ «ВОЛИНЬ ХОЛДИНГ», або, іншими словами, «Торчин Продукт».

По тому з’ясувалося, що ці підприємства мають договори на злив нечистот з «Луцькводоканалом», але в певних місцях, в певний час, у певних об’ємах та певної якості. Водії автомобілів, упіймані муніципалами, ці умови порушили: возили в нічний час, виливали в недозволених місцях, у тому числі й на території приватного підприємства.

Урешті, каже Оксана Тарабанюк, в Луцьку хочуть визначити єдине місце, де облаштувати зливну станцію, щоб підприємства могли зливати нечистоти, а не возити по всьому місту.

Нагадаємо, нині в місті Луцьку діє 2 погоджених місця для скиду стічних вод у міську каналізаційну мережу: на вулиці Мамсурова та на вулиці Конякіна (ріг вулиці Карбишева). Всі інші місця вважаються несанкціонованими.

ЧИТАТИ ЩЕ: КУДИ ПОВІДОМЛЯТИ ПРО ФАКТИ ЗЛИВУ НЕЧИСТОТ У ЛУЦЬКУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
романюк Показати IP 23 Вересня 2016 15:01
Біля міськради
ВИШКІВ Показати IP 23 Вересня 2016 15:09
А НА МОДЕРНІЗАЦІЮ ОЧИСНИХ СКІЛЬКИ ВИДІЛЯТЬ? КОЛИ ПЕРЕСТАНУТЬ ВОЗИТИ ІЛ З ОЧИСНИХ СПОРУД НА ЗЕМЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ? ВІД НИХ НЕСТЕРПНИЙ СМОРІД!!!
-1- Показати IP 23 Вересня 2016 15:14
Ще б зобов'язали підключити всі асанізаторні автомобілі до системи контролю транспорту МАК.
zxc до -1- Показати IP 23 Вересня 2016 15:55
Ковбасники ніколи на це не підуть
Я Показати IP 23 Вересня 2016 15:35
Біля міськради Підтримую
911 Показати IP 23 Вересня 2016 17:05
А що тому підприэмцю що на фото скільки заплатить державі за те що розбив всю дорогу по вул.Тарасова та забив смородом місто. Може палю пора йому забити і запитати в еколога як пройшло.
Знаю. Показати IP 23 Вересня 2016 22:54
Якщо буде одна точка зливу ціна на послуги підвищиться в двоє . А заплатити не всі зможуть . Вот і будуть качати насосами хто куди..
33- й до Знаю. Показати IP 24 Вересня 2016 10:19
Ціна може підвищитися й впятеро, якщо буде виявлено невідповідність по договору нормам і обємам,що скоріше всього так і є ( попередню очистку не здійснюють, обладнання гроші коштує, а то витрати, тому і зливають по ночах). Як бізнес робити то можуть,а заплатити щоб покрити витрати на очистку то ні. За гроші громади очищають, бізнес прибутковіший буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus