USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Бойовики замінували підходи до збитого Боїнга

30 Липня 2014 14:19
Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" замінували підходи та облаштували бойові позиції на місці падіння малайзійського літака "Боїнг-777". На даний момент російські бойовики стягнули велику кількість важкої артилерії, що унеможливлює роботу міжнародної комісії.

Про це повідомляє «Преса України» з посиланням на повідомлення спікера Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрія Лисенка.

«Вони туди стягнули велику кількість важкої артилерії і замінували підходи до цієї території. Це унеможливлює роботу міжнародних експертів, які намагаються приступити до роботи і встановити причини падіння Боїнга-777», - сказав він.

Як повідомлялося, завтра, 31 липня, у Мінську відбудуться «мирні переговори» щодо розв’язання української кризи. На обговорення пропонується винести 2 питання: про звільнення всіх заручників, які залишаються в терористів на Донбасі, і про забезпечення допуску міжнародних експертів на місце падіння літака «Малайзійських авіаліній».

Нагадаємо, 17 липня в небі над Донецькою областю терористи, яких підтримує Росія, збили літак "Boeing-777" Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. На борту літака перебували 298 осіб, у тому числі 15 членів екіпажу, всі вони загинули. СБУ опублікувала записи розмов бойовиків, із яких випливає, що літак збили саме їхні люди. СБУ також заявляє, що має й докази, що доставленими для цього з Росії зенітно-ракетними комплексами «Бук» керували російські військові фахівці.

Тепер проросійські сепаратисти на місці катастрофи не дають спостерігачам ОБСЄ вільно обстежити це місце й натомість вивозять тіла й уламки літака в невідомому напрямку – як вважають, із метою знищити прямі докази його збиття російською ракетою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
.. Показати IP 30 Липня 2014 14:33
https://www.youtube.com/watch?v=LumF3ILQjSo
Анонім Показати IP 30 Липня 2014 15:23
Досить брехати
Совість до Анонім Показати IP 30 Липня 2014 17:08
Так вони зізнались у своїй великій провині перед світом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus