USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Брат вбитого волинянина розповів, яким був загиблий

10 Березня 2014 18:47
У Ківерцях на Волині заклали перший камінь під будівництво пам’ятника Героям Майдану.

9 березня 2014 року в місті Ківерці на Волині за участю усіх місцевих християнських церков відбулось освячення хреста та закладання першого каменю під будівництво першого на Волині пам’ятника Героям Майдану.

Розпочали захід отці з освячення хреста, та заупокійної літії. Потім відбувся мітинг-реквієм за вбитими героями.

Настоятель храму УПЦ КП отець Іоан, настоятель храму УПЦ МП отець Олександр і храму УГКЦ отець Августин в своїх проповідях висловили хвилювання за долю України і за збереження територіальної цілісності. Слово мав і отець Роман Мойсей, брат вбитого кулею снайпера у Києві Василя Мойсея. Він розповів про свого брата та його любов до України: «Василь завжди відзначався сміливістю, ніколи не вагався, коли треба було боронити наш край».

Заступник голови Ківерцівської райради свободівець Ігор Космина закликав присутніх бути гідними своїх героїв, вічно їх пам’ятати і брати з них приклад героїзму. А заступник Ківерцівського міського голови Олександр Зінюк зазначив, що сквер міста вже має офіційну назву «Героїв Євромайдану» і міська рада працює над тим,

щоб привести його в належний стан. Активіст громадської організації «Відроджене покоління» Андрій Ярошенко зауважив, що молодь прагне змін, тому мусить відбутись люстрація і перезавантаження влади.

Насамкінець хор «Жайвір» виконав гімн «Небесної сотні» та присвятив вірш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 11 Березня 2014 08:12
Велич Правди з МАЙДАНУ 10.03.2014, ЩО РОБИТИ ЗАРАЗ: http://www.youtube.com/watch?v=KMaQvSrDpkI&list=UU7IkW1jdMEZNIILyf0DncAw

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus