USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бунт проти сміттєспалювальної печі: люди прийшли до голови Луцької РДА

31 Жовтня 2016 16:17
Мешканці сіл Рокинівської селищної ради звернулися до голову Луцької районної державної адміністрації Ігоря Ярмольського з проханням розірвати договір про оренду землі, на якій будують сміттєпереробний завод.

Людям пообіцяли в десятиденний термін розглянути це питання.

Зустріч відбулася у понеділок, 31 жовтня, - інформує Громадське.Волинь.



Нагадаємо, у селі Брище Луцького району, неподалік сміттєзвалища, розпочалося будівництво сміттєпереробного заводу, в якому знаходитиметься утилізаційна піч. Жителі ближніх сіл – проти будівництва печі. Кажуть, що завод буде екологічнонебезпечним та шкодитиме навколишньому середовищу.

Люди звернулися до Ігоря Ярмольського з проханням розірвати договір з орендарем у зв’язку з порушенням цільового призначення. У договорі зазначалося, що там перероблятимуть сміття, однак наразі там будують завод, де сміття спалюватимуть.

Своєю чергоюІгор Ярмольський зазначив, що він зможе розірвати договір, якщо для цього будуть підстави і докази, що землю використовують не за цільовим призначенням.

«Давайте ми вивчимо це питання, поспілкуємося з орендатором, ви дасте мені копії усіх документів. Тоді будемо вирішувати», – зазначив він.

«Сьогодні ми зверталися до Ігоря Ярмольського з проханням розірвати даний договір оренди, оскільки він є підписантом цього договору. Адже рішення ради було підписано у 2010-му році і надавало землю під завоз переробки сміття. Наразі там хочуть зробити установку зі спалення сміття. Це суперечить даному рішенню. Нам пообіцяли в десятиденний термін розглянути це питання і повідомити, які дії були вжиті», – розповіла депутат Рокинівської селищної ради Валентина Куць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2016 16:25
ходять, ходять.. все рівно ніхто людей не послухає
місцевий Показати IP 31 Жовтня 2016 16:31
Ярмольський робить вигляд, що він не знає ситуації. Цирк на дроті, артист, ще той.
Не місцевий Показати IP 31 Жовтня 2016 18:51
А ти де діваєш сміття і відходи?
Брищанець Показати IP 31 Жовтня 2016 19:34
Хай луцьке сміття спалюють у Луцьку.слабо?це ж безпечна пічка.відповідає всім нормам.А отримане тепло під час спалювання використовують для нагрівання води, опалення.цеж ефективне використання тепла а не випускати його у трубу як і гроші...
Про Ярмольського Показати IP 1 Листопада 2016 21:29
Згідно із декларацією чиновника, у нього - 16 земельних ділянок у селах Княгининок, Зміїнець, Боратин Луцького району, а також землі у селі Романів Рожищенського. Також немало землі і в дружини Ярмольського. "Чесний" держслужбовець. Дай Боже, ворюги, щоб Ви та ваші діти жили на мінімальну пенсію чи зарплату!!! В країні ВІЙНА, а вони "понаїдатися" не можуть. Гинуть ДОСТОЙНІ СИНИ УКРАЇНИ, старенькі бабусі і дідусі намагаються поділитися останнім, а ці псевдослужителі народу "чесно" заробляють далі... ГАНЬБА!!!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus