USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через аварію декілька будинків в Луцьку – без тепла

6 Грудня 2019 13:11
У зв’язку з виконанням аварійно-відновлювальних робі декілька будинків у Луцьку залишились без централізованого опалення.

Про це повідомили у «Луцьктеплі».

Зокрема, з 10 години 6 грудня відсутня послуга з централізованого опалення в житлових будинках на вул. Стрілецька, 27 та 29 у зв’язку з витоком теплоносія на трубопроводі централізованого опалення. Працівники підприємства виконують роботи з ліквідації витоку. Орієнтовний термін завершення робіт – сьогодні по 17 годині.

Витік теплоносія на мережі зафіксовано і на котельні на вул. 8-го березня, 3. Аварійно-відновлювальні роботи на ділянці трубопроводу централізованого опалення будуть здійснюватися працівниками підприємства завтра, 7 грудня. На час виконання робіт послуга з централізованого опалення буде тимчасово відсутня у мешканців житлового будинку на просп. Перемоги, 22. Відновлення послуги – до кінця дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ГПЗ Показати IP 6 Грудня 2019 13:25
Вул Шота Руставелі вже 7 днів без опалення! Луцьк тепло разом з жеком ходять туди сюди і без толку! А порахують за опалення на 100 % а той більше ....
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2019 14:30
А дійсно.. Цікаво, як нарахують за опалення. Пропоную провести журналістське розслідування)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus