USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Через митний пост на Волині везли бурштин вартістю понад півмільйона

24 Лютого 2016 15:59
Спробу незаконного вивезення бурштину вартістю понад півмільйона гривень попередили на Волині. Про це інформують у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Громадянин України - водій легкового автомобіля, прямуючи з України в Республіку Польща через митний пост «Волинь-центральний» Волинської митниці ДФС, обрав смугу руху спрощеного митного контролю “зелений коридор”, чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження.

При здійсненні митного контролю транспортного засобу виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Автомобіль скерували в місце поглибленого огляду транспортних засобів та товарів.

Власне в оглядовому боксі виявили майже 5 кілограмів необробленого каміння жовто-коричневого кольору, яке чоловік приховав в чохлі заднього сидіння авто.

Відповідно до висновку Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень ДФС загальна вартість виявлено дорогоцінного каміння органогенного утворення – бурштину становить майже 560 тисяч гривень.

Дії громадянина-поршника, спрямовані на переміщення через митний кордон бурштину з приховуванням від митного контролю, містять ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 403 Митного кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 24 Лютого 2016 16:50
коли вже в казну з бурштину гроші потечуть, а то все у нас в країні для мафії; коли порядок вже почнуть наводити хренові реформатори ( я так розумію,коли красти вже не буде що)
Колега до Анонім Показати IP 24 Лютого 2016 22:16
А коли вони потечуть в казну, ти думаєш тобі щось дістанеться???? Бери лопату і в Маневичі...копай сам, тоді щось отримаєш))
Тарас Чурило Показати IP 24 Лютого 2016 17:14
А самооборона все бурштин копає
Я Показати IP 25 Лютого 2016 06:23
І не тільки,ще правий сектор,автомайдан-працюють під прикриттям своїх сект і людей оббирають і державу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus