USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через помсту мер Ковеля знищує бізнес підприємиці, – ЗМІ

27 Серпня 2018 18:04
Підприємиця з Ковеля Галина Артюшенко скаржиться на тиск на її бізнес зі сторони міського голови Олега Кіндера. Мер хоче закрити її торговельні точки через жагу помсти, переконана жінка. Про це пише Під прицілом.

Секретар громадської ради при Ковельській міській раді Галина Артюшенко свого часу стала ініціатором гучного розслідування з приводу невчасного подання міським головою Олегом Кіндером декларації про доходи.

В результаті судової тяганини мера було визнано винним. Втім, він зміг уникнути покарання через те, що термін його відповідальності збіг. Незважаючи на це, репутація Олега Кіндера була "підмочена".

Зараз же ковельська влада без причин відмовила Галині Артюшенко в продовженні оренди для її кіосків, хоча підприємиця завчасно подала документи. Окрім того, жінка справно платила за оренду ділянок.
Галина Артюшенко
Галина Артюшенко

На її звернення до міськради з проханням пояснити, чому було відмовлено у продовженні оренди відповіді так і не надійшло. До речі, це є порушенням нормативних норм, адже по закону органи місцевої влади зобов'язані надати відповідь у письмовому вигляді.

"Відповіді про відмову в продовженні оренди я не отримала. Жодні рішення владою прийняті не були. Вважаю, що наді мною проводиться розправа. Я є платником податків, справно плачу за земельну ділянку. Тобто, не продовжуючи договір оренди, мене знищують, як підприємця", – наводить слова Галини Артюшенко з останньої сесії міськради портал Район.Ковель.

Отже, все виглядає таким чином, що влада міста, зокрема мер Ковеля Олег Кіндер, просто зводить рахунки і нищить бізнес опонента, яка посміла надати розголосу його проступкам.

Відзначимо, що водночас кіоски, які належать Інні Конащук, дружині екс-радника міського голови Ковеля та директорці МПП "Землемір", мали також демонтувати до 17 серпня. Проте, вони й досі залишились недоторканими і, схоже, що це питання вже було таємно вирішено у кулуарах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
valdis peish Показати IP 28 Серпня 2018 11:19
в суд подавайте на кіндера шмондера - за вами правда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus