USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через вимкнення світла у селі Волині сталася трагедія, - ЗМІ

10 Грудня 2014 18:25
Під час вимкнення світла на Волині трапляються не тільки неприємні, але й трагічні випадки.

Про деякі наслідки відключення світла у селах Любомльського району пише видання «Буг».

Згідно з повідомленням, прикра ситуація виникла нещодавно у одному із сільських дитсадків району. Не знаючи про відключення, кухарі не встигли зварити обід дітям. Так і лишились сирі макарони плавати у воді на електричних плитах.

В іншому селі стався трагічний випадок: одинока бабуся увечері запалила свічку і задрімала, будинок загорівся, господиню врятувати не вдалося.

Журналісти поцікавились у Любомльській філії ВАТ «Волиньобленерго», чи є якийсь встановлений розпорядок вимикання електроенергії. Ось що черговий нам відповів: «Вимикаємо по всіх селах, поки приблизно через день з 11.00 до 13.00 та з 17.00 до 19.00. Але треба готуватися, що можливий такий режим і щодня. Усе – по команді диспетчера з області, нам повідомляють про це, як тільки не вистачає потужності».

Раніше мовилось, що райони не газифіковані, а один із таких – Любомльський, де здебільшого користуються електроенергією, старатимуться обійти. Проте, є і такі твердження, що про відключення світла не попереджатимуть. Мотивують це тим, що вказівку про аварійне відключення дає диспетчер ДП «НЕК Укренерго» диспетчеру обленерго, а зволікати, не виконати чи зачекати із таким розпорядженням не можна.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у зв’язку з введенням графіка аварійних відключень електроенергії в Україні, лучани почали скаржитися до міськради.

ДИВИТИСЬ ГРАФІК ПЛАНОВИХ ВИМКНЕНЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ У МІСТАХ І СЕЛАХ ВОЛИНІ НА 11 ГРУДНЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Красава Показати IP 10 Грудня 2014 18:53
Да, до влади прийшли ті, хто зробив газ з 50 вічнозелених до 400, а тепер розказують що треба ще й світло повідключати, бо тепер газ дорогий. А є й ще деякі які з цим погоджуться. Весело... не наплачешся.
ковель до Красава Показати IP 11 Грудня 2014 09:22
рабская психология у тебя дружок
луцький до ковель Показати IP 11 Грудня 2014 10:25
А в тебе психологія первістної людини!!! На дворі 21-е століття, а тебе змушують жити як у кам'яному віці!!! Відчуваєш різницю?
ввп Показати IP 10 Грудня 2014 19:13
я щось не розумію ну газ так - він рускій, а до чого тут енергія, в інституті мені розказували що ми маємо 5 АЕС, попереду в Європі здається тільки Франція у них більше, що ми експортуємо її, що ми такі круті, що це був за розвод, піду до зав кафедри розбератися, а то розвели як лоха, ще й назви їх заставляли запамятовувати
Лол до ввп Показати IP 10 Грудня 2014 19:27
Як ти думаєш, в кого ми закупляємо ядерне паливо? Вірно, наші АЕС розраховані на російське паливо. Тим більше велику частку електроенергії дають ТЕС (а вугілля наразі дефіцит)
Анонім до Лол Показати IP 10 Грудня 2014 20:59
а європа та америка де на майдані ж казали що вони нам поможуть ;)
атомщик до Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 10:28
З ядерним паливом НІХТО не допоможе окрім расєї! Як-би це прикро не було, но АЄС будувались при союзі і по технологіям СРСР і ядерне паливо США, Франції та інших країн - не підходить!!!
Андрій Показати IP 11 Грудня 2014 08:50
Шановні модератори, журналісти та випускові - не плутайте аварійні вимкнення із плановими. В матеріалі йдеться про ГАВ - графіки аварійних вимкнень, а ви даєте посилання НА ПЛАНОВІ. Ви вводите в оману читачів, і тим ще більще збурюєте громадськість. Планові - ПАТ "Волиньобленерего" попереджає за 10 днів в мережі радіо та на власному сайті. Дякую. Всі інші питання - до "Буга".
для ЗМІ Показати IP 11 Грудня 2014 09:10
через НЕ вимкнення електроенергії теж трапилась трагедія. Внаслідок короткого замикання згорів Варшавський ринок.
ковель Показати IP 11 Грудня 2014 09:56
Я все чаще читаю что люди недовольны отключением электроэнергии. Да, факт не очень приятный, но то как люди возмущаются вызывает удивление. Отключение света народ тревожит больше чем такие вопросы как, независимость, война, будущее страны и так далее. И я все время думаю, а знают ли эти люди историю которая прожила Грузия в борьбе за Независимость? Так вот, кто не знает расскажу, свет в течении 10 лет подавался 4 часа в сутки в столице - Тбилиси, в остальных регионах и городах всего 2 часа в сутки, газа не было 7 лет вообще никакого, о горячей воде и центральном отоплении вообще забудьте, их нет и не было с 1991 года, и сейчас эти блага жизни индивидуальные. Хотелось бы все это иметь тогда? Безусловно да, но Свобода дороже. Может хватит ныть, веселить и радовать врагов и разочаровывать друзей, ведь здесь по сравнению с той воюющей Грузией просто рай на земле. Никакие на свете блага и ублажения желудка не стоят ничего, это все пыль по сравнению с Независимостью во всех смыслах этого слова...
Луцк до ковель Показати IP 11 Грудня 2014 10:34
Будущее страны зависит от продуманной политики государства, а тем-более с соседями, какими-бы они не были и тут нужно все учитывать, а не рубить без оглядки то, что десятилетиями было связано! А надеяться только на Запад - это глупо! Там тоже не дураки и думают о выгоде для себя в любой ситуации!!! Своей головой нужно жить, а не западной или расейской! Другие страны живут и с меньшими территориями и с четырьмя госязыками и внеблоковые (Швейцария) и все их уважают!!! А у нас что творится?! Думать-то иногда нужно. а не на подобии стада, за рвущимися к кормушке идти и не отличать, что к чему!
ковель до Луцк Показати IP 11 Грудня 2014 11:09
я, человек очень скептически настроенный к реформаторским перспективам нового правительства, молча жду результатов или отсутствия таковых. и тогда буду критиковать. ну или хвалить. а сейчас, читая все эти неадекватные визги, просто кручу пальцем у виска. ей богу.
Всезнайко Показати IP 11 Грудня 2014 10:00
То п.... в свою грузію...
Користувач до Всезнайко Показати IP 20 Березня 2016 09:35
Читаючи твій пост розумієш що ти туп*г*ловий ((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus