USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чому на 8 Березня у Луцьку гаряча вода не завжди потрапляє до мешканців

17 Жовтня 2017 11:35
Мешканці будинку № 33 на вулиці 8-го Березня у Луцьку мають проблеми з гарячим водопостачання. Як виявилося, проблеми виникли через завоздушення системи.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 17 жовтня.

Проблему описали жителі будинку № 33 на вулиці 8-го Березня із 2-го під’їзду: «Два місяці у нас відсутня гаряча вода, ДКП «Луцьктепло» каже, що в них усе гаразд, а ЖКП №3 перекладає провину на «Луцьктепло». Мешканці сплачують за гарячу воду, а її немає. Коли «Луцьктепло» здійснювало перевірку, у той день вода з’явилася. Днями ситуація покращилася, вода є, але після 8-9 години. Це проблема, адже діти о 7 ранку збираються в школу».

Представник ДКП «Луцьктепло» пояснив, що на вході в будинок вода має 52 градуси, а на виході 46 градусів, і з подачею води проблем немає.

Член комісії Петро Бойко зауважив, що подібна проблема була в його будинку.

«Це відбувається через завоздушення системи. Тому зверху необхідно встановити розповітрювач, ми це зробили й проблеми не стало», - розповів Петро Бойко.

Відтак, члени комісії проголосували за те, аби керівник ЖКГ Юрій Крась впродовж 7 днів вирішив проблему та відзвітував письмово мешканцям і депутатам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мешканка 33 Показати IP 17 Жовтня 2017 15:23
А компенсувати неякісно надану послугу за попередній період? Чи все, проблему вирішили, радійте? До поки якийсь умовний Іванов не поне=се відповідальність гривнею, нічого не змінится. Місяць прохань і наполягань - аж нарішті вирішили. Вимагаю перерахувати вартість спожитої гарячої води усім мешканцям будинку за попередні мясяць відповідно до показників лічильників гарячої води. Різниць стягнути за рахунок винних осіб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus