USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чому луцькі патрульні довго їдуть на виклик

13 Серпня 2017 22:18
У зв'язку з тим, що поліцейські обслуговують міжміські дороги, кількість екіпажів, що безпосередньо працює в Луцьку, може зменшуватися майже вдвічі.

Про це повідомила речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук під час програми "Актуально" на телеканалі "Нова Волинь", пише Конкурент.

Вона зазначила, що хоча нині у патрульній поліції Луцька працює близько півтори сотні поліцейських, окрім Луцька і дороги Устилуг-Луцьк-Рівне, патрульна поліція міста працює на дорогах Луцьк-Ковель, Ковель-Ягодин та Ковель-Маневичі.

"Частину екіпажів з Луцька зняли і перенесли на ці траси", - пояснила Ольга Бузулук.

Якщо раніше всі десять екіпажів були у Луцьку, то тепер задля задоволення потреб у дотриманні порядку доводиться викликати у підсилення працівників з інших рот, що нерідко негативно оцінюють самі працівники поліції, каже речниця.

Це також є однією з причин, чому патрульні доволі довго їдуть на виклик. Ольга Бузулук розповіла про алгоритм передачі повідомлення до патрульних: "Коли люди телефонують на 102, то виклик потрапляє до диспетчера. Той дивиться, де знаходиться екіпаж і з'ясовує, чи він вільний чи на завданні. Є скарги, що дуже довго їде патрульна поліція. Але якщо екіпаж виконує завдання і диспетчер це бачить, то він не може його направити. Коли вже екіпаж завершив завдання, то диспетчер направляє на нове. Цей процес може бути справді тривалим", - каже речниця патрульних. Водночас вона додає, що сам час від моменту отримання завдання до прибуття на місця не тривалий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
а все просто Показати IP 13 Серпня 2017 22:33
Тому, що наш народ обнаглів до ручки, і телефонує - треба чи не треба. Доходить до того, що пяне чудо телефонує, щоб доставити його додому в ліжечко, бо воно нализалося і "йому потрібна допомога поліції, а нова поліція ПОВИННА допомагати завжди і всюди" . Розтрубили в інтернеті, що поліцейські квіти возять, котів з даху знімають, бабусь до вікна підсаджують - тіштеся.
Петро Показати IP 13 Серпня 2017 22:52
А їздити на обід на службових авто - це теж завдання?
Авакян Показати IP 13 Серпня 2017 23:06
Вони в тихому куточку випивають свої сто грам. Дайте їм спокій!!!
--- Показати IP 13 Серпня 2017 23:48
А чому Ковель -Ягодин не обслуговує Ковель??? Так само і напрямок Маневичів... бо там " свіжа копійка...) ??? Маневичі , це бурштин$$$, а ковель контрабанда і черга на ягодині$$$
Льоня Показати IP 14 Серпня 2017 08:26
вони вже давно нічого не патрулюють. майже кожен вечір та ніч якийсь відморожений довбень з ревінням літає в темряві мотоциклом по Чернишевського і Набережній по колу. Раніше можна було сподіватись на міліцію а зараз вони котиків з дерев знімають і навіть на згвалтування на Соборності не виїхали. В громадськості до них вже повна зневага сформувалась.
Небайдужа до Льоня Показати IP 14 Серпня 2017 12:06
. До слова на Карпенка-Карого та Рівненській нічні перегони мотоциклів - це вже буденність - чи про це в поліції не знають? Читаєш речницю поліції - аж плакати хочеться - це жарт чи це фіційний представник говорить тієї служби , яка повинна бути спрямована на виконання безпеки громадян? Хоч би підготуваласть та щось менш абсурдне підготувала.
читачка Показати IP 14 Серпня 2017 09:21
Ще й вулиці погано знають - це факт. я викликала, то кружляли хвилин 10 біля будинку
лучанин Показати IP 14 Серпня 2017 11:11
Дореформувались. Поверніть міліціонерів яких "люстрували". Гірше не буде
Б.М. Показати IP 14 Серпня 2017 11:27
Не хочу нікого образити, але місце має й така правда, що коли хтось впливовий, то обходять десятою дорогою або толерантно роблять зауваження, а як беззахисний, то одразу руки крутять.
Лучанин Показати IP 14 Серпня 2017 16:54
Колишня міліція не така уже і свята , як ви описуєте. Там була і корупція, і перевищення повноважень. Зараз в поліції працюють молодші люди, більшість з яких просто не мають того закалу, який мала колишня міліція. Але для чого їм бути наглими та сильними???!!! Ми ж не стадо, де лише матюками та кулаками та залякуванням можна розібратися. Треба вчитися спілкуватися цивілізовано і потрохи відходити від того пострадянського стилю життя.
Людмила Показати IP 11 Вересня 2017 08:53
Я вважаю, коли вже дзвонять у поліцію, то щось надзвичайне сталось. Якби я не дай Боже набирала би у 102, то це б було питання життя і смерті, і якби поліція отак "швидко "приїхала, то був би вже гаплик. Самого головного немає, швидкого реагування.....
Малдер Показати IP 26 Грудня 2017 20:53
Народ, подивіться в декларації, яка зарплата в прессекретарки Олі і зрозумієте куди йдуть наші податки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus