USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чому на Донбасі не вводять воєнний стан

2 Липня 2014 08:19
Члени РНБО відмовилися від введення воєнного стану, щоб не створити паузу, яка завадить українським військовим на Донбасі. Про це інформує ICTV.

Зі слів секретаря РНБО Андрія Парубія, якщо запровадять військовий стан, то повністю зміниться логіка побудови системи управління АТО. "Буде неприпустима пауза, я на цьому наголошую: неприпустима пауза", - додав він.

Отже, вчора на РНБО вирішили продовжити АТО і поки не вводити воєнний стан.

Інформаційне агентство Волинські Новини раніше інформувало, як минув перший день АТО.

Нагадаємо, 30 червня Президент України Порошенко за підсумками засідання РНБО прийняв рішення зупинити дію режиму одностороннього припинення вогню на Донбасі. Таким чином, режим припинення вогню, проголошений Президентом 20 червня та подовжений до 22.00 30 червня, вважається таким, дія якого завершилася.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
иван Показати IP 2 Липня 2014 08:23
люди нерозуміють Андрію ? ви кожен по різному трактуете очевидні речі ? якось воно недуже впевнено якщо петро засцяв то так і скажи-чого тут горбатого ліпити -хай йде дальше цукерками займатися
Донбас Показати IP 2 Липня 2014 09:00
Ахметов проти!
Лучанин Показати IP 2 Липня 2014 10:44
Пауза- це Парубій та Пєтя в історії політики України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus