USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Чому Правий сектор передумав допитувати бійців «Соколу»?

26 Лютого 2014 13:54
Учасники Правого сектору на Волині передумали приводити бійців спецпідрозділу «Сокіл» для публічного допиту перед людьми. Про це заявив координатор Правого сектору й депутат міськради Павло Данильчук. Також він повідомив, що підрозділ спецпризначенців «Сокіл» базується там, де і базувався раніше. Однак активісту відомо, що, нібито, самих працівників зараз розпущено по домівках, - пише Під прицілом.

Павло Данильчук сказав, що намагатися організовувати народного допиту з «Соколом», як це було з «Беркутом», не будуть, тому що їх на Майдані у Києві не було. Але той факт, що деякі зі спецпризначенців «Сокола» були присутні під час штурму УМВС і кидали у людей шумові гранати, зі слів Данильчука, з`ясовуватиме слідство.

«Поки публічного допиту ми не будемо організовувати, щоб не підбурювати людей», - сказав він.

Нагадаємо, народний допит працівників спецпідрозділу «Сокіл» готувався на 24 лютого на Театральному майдані міста. Але «соколята» на зустріч не прийшли. Як тоді сказав координатор Правого сектору Павло Данильчук, вони переховуються і їх розшукуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Андрій Показати IP 26 Лютого 2014 13:59
Нашла коса на камінь... "Сокіл" підім'яти це вам не чиновників у кабінетах битами і автоматами лякати. Данильчук спіймав облизня)))
честь до Андрій Показати IP 26 Лютого 2014 14:32
І ще спіймає від ціх хлопців, вони йому цього ніколи не пробачать!!! Нехай готується і ходить і постійно обертається!!!
... Показати IP 26 Лютого 2014 14:02
хоче допитує хоче не допитує...розбереця слідство...навіщо та міліція...хай Данильчук сам охороняє громадський порядок
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2014 14:08
Данильчук П. скоро народ Волині тебе буде публічно допитувати у центрі де ти публічно будиш разом з Гузьом І. просити пробачення на колінах, а потів в кабінеті слідчого. Луцьк, захистіть наше місто від цієї психічнохворої людини, як ковельчани у вчора захистило своє місто Ковель. Данильчук, як та баба базарна тільки трандить та сплітні по Луцьку пускає, як та баба базарна. В нього доказова база така "ОДНА БАБА СКАЗАЛА". Геть з Луцька та Волині.
до до Лучанин Показати IP 26 Лютого 2014 14:11
не хай он Данильчук і Ко в Крим їдуть українців захищати, а ми тут вже якось розберемося.
Дмитро до до Показати IP 26 Лютого 2014 22:54
Пробачте, що російською. Решил посмотреть, неужели всем нравиться в Украине, что всем заправляют молодцы с битами, а теперь и с автоматами. Вижу, что не всем. Это внушает оптимизм. Только в Крым его не надо! Я вас умоляю, тут своих идиотов хватает. Потому крымчане и митингуют, что боятся "поезда дружбы" от "правого сектора". А совсем не от ненависти к Украине. Хотя придурки всякие встречаются.
Анонім до Лучанин Показати IP 26 Лютого 2014 16:00
а що там в ковелі було? Де почитати ,
Анонім до Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 16:30
http://prokovel.com/kovel2014-397.html
... Показати IP 26 Лютого 2014 14:10
Невже правий сектор прижав хвоста?
Сусід до ... Показати IP 26 Лютого 2014 14:12
Та напевно учора в д**пу перцю йому та його данилюшкам напхали.
справедливість до ... Показати IP 26 Лютого 2014 19:52
Бог почув наші молитви!!!
юрец Показати IP 26 Лютого 2014 14:14
та той данильчук не разу на майдані небув, він боягуз...тільки в луцьку порядки взявся наводити з кучою дітлахів
111 до юрец Показати IP 26 Лютого 2014 14:33
Це правда, спілкувався з сотника з Волині, підтвердили що Данильчук так і не був у Києві на майдані та спецзасоби до Києва так і не передав..
данильчуку Показати IP 26 Лютого 2014 14:21
Нагнали тебе, кота смердячого. вчора депутати з сесії в Ковельській раді? І згадка про автомати а автобісах не допомогла?
Лучанин до данильчуку Показати IP 26 Лютого 2014 14:36
а чому журналісти "Волинських Новин" про позорну поїздку ДАнильчука до Ковеля. ВН викладіть цю інформацію для народу, ви ж новини Волинської області а не лише ЛУцька.
Юрій Показати IP 26 Лютого 2014 14:23
Поліщука теж в Києві не було, але ж Ви його на коліна поставили та насолоджувались з ого що принизили людину, щож до сокола вже руки не доходять....??? надіюсь до вас просто вже дійшло, що ви були не праві і діяли не законно...
Мишко Показати IP 26 Лютого 2014 14:24
Безпредел породжуэ безпредел!!!Насилля поруджуэ насилля!!!Силовики завжди були стороживими псами влади!!Пес не винен, що господар кажу фас!
Ха-ха Показати IP 26 Лютого 2014 14:34
Відчув, що договориться до того, що його самого Сокіл за яйця підвісить....
Олег до Ха-ха Показати IP 26 Лютого 2014 15:00
Сокіл є такі самі люди як і всі. Чого їх боятися?
Олег до Олег Показати IP 26 Лютого 2014 15:02
Мені дивно, що до революції в коментарях ганьбили стару владу, а тепер перейшли на нову владу. Вічна опозиція якась!
Лучанин до Олег Показати IP 26 Лютого 2014 15:12
Бо нова не краща! А точніше "добре забута стара"!
Сергій до Олег Показати IP 26 Лютого 2014 15:41
Олеже, це не опозиція. Я та мої всі колеги та товариші особисто підтримують тіх хто саме на Майдані у Києві, ті що дійсно для всієї України та нас здобувають змін, а не данильчук, гусь та їх компанія так і нічого не зробили для нації. Ми їх не обирали, ми їх і до влади не допустимо при виборах. А поки хай вони потихеньку ходять та по сторонах оглядаються ....всяке буває, Життя штука тонка, за принципом бумеранга.
Громадськості Показати IP 26 Лютого 2014 15:35
Самосуд Данильчука, а також мова його прихильників шляхом погроз, вимагання, приниження людської гідності та ін. рубає гіляку на якій він сидить. У нас в країні є суди та правоохоронні органи які на сьогоднішній день легітимні. Встановити правильний, а саме головне дієвий громадський контроль за їх діяльністю Данильчуку і Ко не вистачить елементарних юридичних знань специфіки роботи. Кадри, які вони розганяють можуть і вміють працювати. Задумайтесь. Кого Данильчук веде за собою. Почніть люстрацію з своїх побратимів за участю правоохоронців і я впевнений, Лучани Вас не сприймуть.
ДАНИЛЬЧУК Показати IP 26 Лютого 2014 18:32
НАЛОЖИВ У ШТАНЦІ, ДАНИЛЬЧУК НОСИ ПАМПЕРС, А ТО ВЖЕ ЗАПАХЛО))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Саша Показати IP 26 Лютого 2014 20:02
СОКОЛ Молодцы мало только гранатами их тогда этих марадёров и падлюк забрасывали !!! респект и уважуха так держать НАРОД (одекватный) с Вами !!! Правый сектор вы лучших а именно Данильчука откомандируйте в Керчь или Севастополь !!! пусть там БЕРКУТ попробует раком поставить и заработать авторитет среди шпаны!!! Также вам ещё вопрос на счёт погибших пацанов? На всех видео тех дней слышно на озвучке координатора который рассказывал куда кому бежать!!! Это он сознательно послал туда этих пацанов под убой!!! Кто этот человек который руководил в тот день движухой ???? Уверен вы его знаете будут ли его судить на майдане за то что он детей туда послал если видел что уже идёт стрельба ?!!!! Или это он их специально послал под пули ВАШИХ УБИЙЦ разыгрывая сценарий !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus