USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чорно-білі фотографії рятуватимуть маленьку волинянку

15 Червня 2014 14:18
Долучитись до фотовиставки, під час якої будуть збирати кошти на лікування маленької Ангеліни Лисик, запрошують усіх небайдужих луцькі активісти.

Організатори розповідають, що таким чином хочуть допомогти сім’ї 8-річної Ангеліни, у якої діагностували рак м’яких тканин. З хворобою родина бореться з вересня 2013 року. Зі слів лікарів, тоді ситуація була критичною, але, на щастя, дівчинка пішла на поправку. Зараз ескулапи дають їй ще один шанс на життя, але коштує він більше 20 тисяч гривень. За час довготривалого та вартісного лікування родина вичерпала всі матеріальні ресурси і тепер просить допомоги у небайдужих людей.



Виставка буде тривати в приміщенні Волинської обласної бібліотеки для юнацтва близько місяця, починаючи з 17 червня, під гаслом «Мирне небо – мирне життя».

До участі в дійстві долучились луцькі фотографи аматори. Близько трьох десятків чорно-білих робіт належить авторству Костянтина Семицького, Олега Мелещука, Вікторії Семенюк, Світлани Зозулі, Артура Альошина, Василя Ткачука, Єви Кононової. Також свої чорно-білі фотографії, розміром 20 на 30 сантиметрів можуть представити на виставці і інші охочі.

Під час презентації виставки виступатимуть місцеві музиканти – таким чином організатори хочуть привернути увагу більшої кількості гостей, що дозволить зібрати більше коштів.

Гості дійства матимуть змогу не тільки пожертвувати гроші на лікування маленької Ангеліни, але й придбати роботи фотографів. Всі виручені кошти передадуть сім’ї Лисик з Володимира-Волинського.

Наразі активісти тільки формують експозицію виставки, а на офіційне відкриття запрошують у вівторок, 17 червня о 12:00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
олег мелещук Показати IP 16 Червня 2014 09:19
Шановна редакція ви невписали фотографів аматорів які приймають участь в цій фотовиставці це Василь Ткачук . Єва Кононова . ))
олег мелещук до олег мелещук Показати IP 16 Червня 2014 12:29
Дякую)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus