USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чорнобильську зону закрили для туристів

22 Червня 2011 16:07
Чорнобильську зону відчуження у середу, 22 червня, закрили для всіх туристів.
В'їзд перекритий всім туристичним групам мінімум на тиждень. Про це повідомив творець спільноти «Цікавий Київ» Арсеній Фінберг на своїй сторінці на Twitter, - інформує ТСН.
«В'їзд до Чорнобиля закрили щонайменше на тиждень, може, на місяць. Нам про це повідомили сьогодні вранці. Кажуть, якась велика перевірка», - розповіли в спільноті.
«Наприкінці тижня, максимум на початку наступного, буде зрозуміло, коли тури будуть відновлені», - повідомили кореспондентові «Фокуса» в Tour2Kiev.
При цьому туроператори підкреслили, що гроші туристам, які не змогли потрапити в зону відчуження, будуть повернуті.
Офіційних коментарів з приводу причин закриття Чорнобиля МНС України поки не надавало.
Нагадаємо, міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога виступає за розвиток туризму в Чорнобильській зоні відчуження. У січні 2011 року повідомлялося, що МНС розробило безпечні маршрути для відвідувачів Чорнобильської зони.
За рейтингом турфірм, Чорнобильська зона займає десяте місце серед улюблених туристичних місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus