USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи потерпає Шацький район від напливу туристів із зони АТО

13 Серпня 2014 13:50
Моніторинг кількості відпочиваючих зі східних регіонів України здійснили у Шацькому національному парку.

Про це йшлося під час наради з питань залучення інвестицій в туристично-рекреаційну сферу Шацького району в першого заступника голови Волинської облдержадміністрації 13 серпня.

Як повідомив голова Шацької райдержадміністрації Олександр Кусько, у зв’язку із тимчасовою окупацією Криму, цього сезону у декілька разів збільшилася кількість туристів, які відпочивають на території району. Так, якщо раніше на Шацьких озерах відпочивали переважно мешканці західних областей, то нині спостерігають збільшення кількості відпочиваючих із центральних регіонів України та з областей, на території яких триває АТО.

«Ми моніторимо ситуацію, тому що багато жіночок висловлюють незадоволення, що хтось зі Сходу відпочиває на озерах, в той час, як їхні сини, брати та батьки залучені до АТО. Наразі здійснили моніторинг по основних базах відпочинку, урочищі Гряда, санаторіях. Я дав доручення начальнику міліції району промоніторити приватний сектор – великої активності відпочиваючих немає», - повідомив Олександр Кусько.

З його слів, насправді великого напливу туристів із Донецької та Луганської областей немає, а наприклад, автівки із номерами цих регіонів – поодиноке явище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 13 Серпня 2014 13:55
Біженці не переховуються від мобілізації,то ж нема криміналу.
все б нічого... Показати IP 13 Серпня 2014 14:30
цілими днями по Світязю в районі Гряди плавае дошка з великим парусом к формі російського триколора... ні зауважень ні дірок від ножика від западенців нема... а це ж що найменше виклик ато і провокація... Плавайте сепаратисти та кацапчики а як втомитесь то купіть у нас пончика...ОСь і вся наша свідомість
титушко до все б нічого... Показати IP 13 Серпня 2014 15:02
коментар було видалено
Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 14:54
пан кусько розуйте очі ізаставте працювати обл даі круглі суткі а не вночі тоді може і ве знатимите скількі транспорту зі сходу
Юхим Показати IP 13 Серпня 2014 15:22
Біженці відпочивають... І називають нас хунтою і бандерлогами. Малолітні показують в Трускавці факунця загиблим Небесної Сотні. На озерах лодки з прапорами аквафреш... Може пора це вже припиняти?
титушко до Юхим Показати IP 13 Серпня 2014 22:47
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus