USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кого не влаштовує бізнес ДАІ на дорогах Волині

2 Липня 2014 19:00
Очільник Волинської ОДА Григорій Пустовіт закликав керівника крайового УДАІ Володимира Кравченю не перешкоджати аграріям у переміщенні техніки дорогами на час жнив і закликав «припинити бізнес ДАІшників на дорогах Волині».

Про це стало відомо під час пленарної частини наради-семінару з організації проведення жнив 2014 року.

Під час доповіді директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горобенко висловив сподівання щодо того, що працівники Державтоінспекції не будуть перешкоджати підготовці та проведенню кампанії по збору урожаю зернових. Адже, з його слів, декількома днями раніше працівники волинського ДАІ декілька годин перевіряли колону, яка транспортувала комбайни.

«Три області проїхали, все було нормально, а тут в нас щось почалось», - зазначив посадовець.

Зауваження директора департаменту агропромислового розвитку підтримав і очільник Волинської ОДА. Григорій Пустовіт зауважив, що варто лише комбайну виїхати, як тут же з’являються ДАІшники, які починають спочатку створювати проблеми, а потім пропонують їх «вирішити».

Своєю чергою, присутній в залі керівник Волинського УДАІ Володимир Кравченя пояснив, що колона, яка рухалась дорогою загального користування, простягнулась більше, ніж на 200 метрів.
А це, з його слів, серйозно перешкоджало руху. Також посадовець зауважив, що надалі контролюватиме ситуацію та пообіцяв, що працівники відомства не будуть чинити тиск та перешкоджати руху техніки.
Проте очільник ВОДА наголосив на тому, що часто ДАІшники займаються «не тим чим треба». Мовляв, варто виїхати комбайну на дорогу, як тут же з’являється патруль.

«Краще б в центрі міста так ловили порушників!», - зауважив Григорій Пустовіт.
Посадовець додав, що питання слід вирішувати на всеукраїнському рівні, оскільки, згідно з чинним законодавством, перед тим, як перевозити таку техніку, потрібно попередити перед цим співробітників ДАІ:

«Але толку з цього? Вони не супроводжують техніку, не забезпечують їй рух. Ніякої користі з цих попереджень немає, тому треба виходити на законотворців щоб цю норму врегулювати».

Наостанок, керівник ВОДА зауважив, що слід припиняти «бізнес ДАІ на дорогах». Тому закликав аграріїв миттєво повідомляти про факти хабарництва та зловживання службовими обов’язками працівниками Державтоінспеції:

«В такому випадку це стане останньою акцією для такого працівника. Я вважаю, що хай буде міліціонерів в два рази менше, ніж є, але ми будемо впевнені в їх чесності і компетентності», - зазначив Пустовіт насамкінець.

Зауважимо, невдоволення роботою Волинського УДАІ і особисто очільником відомства Володимиром Кравченею висловлювали громадські активісти. Під час візиту Правого сектору та Автомайдану його закликали написати заяву про звільнення та відправитись на Схід країни, куди в той день вирушали активісти організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
дідо Показати IP 2 Липня 2014 19:35
Районні даїшники по ночах сидять під барама та ловлять пяних за рулем, але штраф беруть до кишені. Один алкаш- дві тисячі готівкою.
Лучанин до дідо Показати IP 2 Липня 2014 21:12
а ти по перше не сідай за кермо в алкогольному сп'янінні, а по друге, попався то не давай хабара в 2000 грн., а плати згідно закону
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 19:54
ДАІ ВІДНОВЛЮЕ МАСШТАБИ КОРУПЦІІ !!!! ГАНЬБА !!!!
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 2 Липня 2014 20:07
НЕ СІДАЙ ЗА КЕРМО ПЯНИЙ , ТАКСІ ДЕШЕВШЕ .ЯКЩО МІЛІЦІОНЕР НЕ ПРАВИЙ, ТЕЛЕФОНУЙ НА ТЕЛЕФОН ДОВІРИ.А КОЛИ ТИ БАРАН ТО ПЛАТИ.
босяк Показати IP 2 Липня 2014 20:12
даїшники- самі распропадлючі га**они
Віктор до босяк Показати IP 2 Липня 2014 22:08
А хабарництво і далі піднімається і процвітає, ой отримає хтось в мусарні, хто бере ми усі знаємо
иван Показати IP 2 Липня 2014 21:35
не сідайте за руль в станні алкогольного спяніння-будьте уважні до учасників руху-пішоходів : І що Вам тоді ці бубуіни зроблять -іх самих скоро без роботи залишать
босяку Показати IP 2 Липня 2014 22:01
коментар було видалено
клим Показати IP 2 Липня 2014 23:09
даі-би**о в погонах.
водій Показати IP 3 Липня 2014 07:14
Ще більше стали брати. Більше того самі провокують на порушення
волинянин Показати IP 3 Липня 2014 07:53
кравченя молодець хай платять за супровід ато ці аграрії обнагліли
Рожище Показати IP 3 Липня 2014 08:28
В м. Рожище є хороші "заробітчани" в погонах (КРОПИВА і БАСАЛИК), які криють незаконний видобуток піску та вирубку лісу з подальшим його транспортуванням по дорогах нашого району. Все налагоджено - то гроші то ліс. В Басалика хатка виросла як гриб після зливи, Кропива на «карман» збирає і з керівництвом ділиться – а дороги і ліси «страдають» від таких «СТРАЖ» закону. Прошу компетентних органів заглянути в НАШ район і подивитись як тут чудово ці люди налагодили «заробітки».
Анонім Показати IP 3 Липня 2014 09:16
мда... море образ і лайливих слів.... і куди дивиться адмін цього сайту....
Водій до Анонім Показати IP 3 Липня 2014 15:04
А ще у цих двох діячів проїзд по Рожищі платний для немісцевих
Бармалєй Показати IP 3 Липня 2014 13:14
А Ділаю з сином слово надавали?
анонім Показати IP 4 Липня 2014 07:20
а олігархів кришують в рожищах тим можна все напються на мойці і ганяють від бару до бару а кропива ще сам позвонить і скаже чи все нормально
Рожще Показати IP 4 Липня 2014 22:56
Та то ті самі перевертні "міліціонери" тільки вже без форми пяні на чолі з БАСАЛИКОМ КРОПИВОЮ на службових авто від бару до бару провіряють на фальсифікат щоб наші "діти не труїлись" - одним словом НА СВОМУ МІСЦІ НАША МІЛІЦІЯ. Даже правий сектор разом зними. Хоч одного мордоворота вигнали? Може немає за що? Просто - дали кісточку "посмоктати" цим самим "псевдоробінгудам" Гавруку, Хомичу, Долюку........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus