USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи цікавиться мер Луцька «комунальним болотом»

29 Січня 2014 12:39
З проханням скликати комісію, яка розгляне проблемні питання ОСББ, звернувся до Луцького міського голови депутат міської ради Роман Бондарук.

Під час 52-ї сесії міськради депутат зазначив, що раніше звертався із проханням від голів ОСББ зібрати комісію міської ради щодо проблемних питань ОСББ. З його слів, така комісія так і не зібралася, до того ж не повідомили, скільки коштів планують направити на розвиток ОСББ.

«Ви ігноруєте реформування житла у місті, чи, може, вам подобається комунальне болото міста?», - емоційно звернувся депутат до міського голови. Він попрохав Миколу Романюка доручити своєму заступнику Ларисі Соколовській створити відповідну комісію, адже відповідь на це питання очікують десять голів об’єднань співвласників, присутні під час засідання міськради. Він повідомив, що наступного разу до міського голови можуть прийти 30 тисяч мешканців Луцька, чиї інтереси презентують голови ОСББ.

У відповідь Лариса Соколовська зазначила, що питання серйозне і вона спілкувалася з представниками ОСББ неодноразово. З її слів, комісія була створена три роки тому та займалася розглядом конкретних питань, які виникали в ОСББ. Два місяці тому отримали звернення голови ОСББ «Лучани» Юлії Сабатюк щодо договірних відносин між підприємствами-монополістами та ОСББ. Виконком міськради направив монополістам запитання, які містилися у зверненні, наразі збирають відповіді. З її слів, засідання комісії на міському рівні планують провести тоді, коли отримають усі відповіді.

Микола Романюк повідомив, що про суму коштів, передбачену на розвиток ОСББ у місті стане відомо під час розгляду проекту міського бюджету, який розпочнеться вже завтра. Він запевнив, що коштів передбачать не менше за рівень минулого року. З його слів, саме під час розгляду проекту бюджету можна буде говорити про конкретні цифри та конкретну допомогу ОСББ.

Присутні голови об’єднань співвласників вимагали від Лариси Соколовської назвати точну дату засідання комісії. У відповідь вона повідомила, що зустріч відбудеться у п’ятницю об 11.00 у холі зали засідань міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вкладник Показати IP 29 Січня 2014 14:20
Скільки може наш мер терпіти таких як Бондарук та Осіпов ? Мабуть проблеми з коштами не у ОСББ, а у братів Бондаруків. А щодо емоційного звернення до мера: «Ви ігноруєте реформування житла у місті, чи, може, вам подобається комунальне болото міста...?» то вкладники Західінкомбанка в т.ч. і Голова Правління Скиба Г. неодноразово ЗВЕРТАЛИСЯ до ВАС депутати і до вас - брати Бондаруки та "шановний" -Осіпов. Тому краще вам треба почати з самих себе і запропонувати банку проект повернення мільйонних вами взятих кредитів ......
Марія Магдалена Показати IP 29 Січня 2014 14:49
А я чомусь гадала, що злодій і вискочка Бондарук давно за гратами? А він ще депутатсвує? і ще й свірєпствує? Те, що ходить в прокуратуру на допити, то знаю точно. І ще сидить, тявкає, як декоративна собачка пекінес. Ну, б**ь, і в Рома нюка депкорпус. На якому смітнику їх позбирали?! Свят-Свят, Мати Божа, Свята Богородице, відхили місто і його голову від цієї нечисти.
СОВІСТЬ Показати IP 29 Січня 2014 16:42
ЧИ БУДЕ ТОЛК З ТОГО , ЩО Бондарук ХОДИТЬ ДО ПРОКУРАТУРИ І ДАЄ ПОЯСНЕННЯ мабуть щодо взяття кредитів в сумі понад 20 млн.грн. разом зі своїм братом та Осіповим у Західінкомбанку, і які чомусь досі неповернули і повертати не збираються ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus