USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи буде на Волині власний «Артек»

31 Травня 2013 16:55
Капітальний ремонт роблять у оздоровчому таборі «Супутник», що на озері Світязь Волинської області.

Про це інформує Слово Волині.

Ремонтні роботи в «Супутнику» виконує будівельна компанія «Житлобуд-2». Її працівники вже замінили покрівлю на їдальні та двох спальних корпусах, утеплили фасади, а також відремонтували клуб та будинок обслуговуючого персоналу. До слова, заклад не ремонтували з 1965 року.

Нещодавно з ходом ремонту ознайомився заступник голови облдержадміністрації Сергій Ющак. Він повідомив, що нові соціальні ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України» передбачають комплекс заходів, спрямованих на підвищення рівня життя малозабезпечених сімей та сімей, в яких виховуються діти з особливими потребами, а також всебічного розвитку кожної дитини. Зокрема на Волині працюватиме 624 табори відпочинку.

За словами голови Федерації профспілок Волинської області Івана Карпомиза, ремонт «Супутника» обійдеться обласному бюджету в 3 мільйони гривень, з яких 1,2 будівельники вже витратили, за решту коштів у наступному році прокладуть каналізацію.

«Після всіх ремонтних робіт цей табір можна буде з гордістю називати «Волинським Артеком», що розташований на березі перлини краю озері Світязь», - вважає він.

Голова Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський повністю задоволений ходом та якістю ремонтних робіт. Він каже, що належно оцінити ініціативу влади та профспілок щодо оновлення «Супутника» зможуть тільки діти, які заїдуть на відпочинок 8 червня. За одну зміну тут оздоровлять 240 відпочивальників, а за літо – 1200.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
222 Показати IP 31 Травня 2013 17:00
цікаіво щоб 4 влада оприлюднила в пресі список всіх 624 таборів для оздоровлення дітей.
вихователь Показати IP 31 Травня 2013 17:03
виходить що в одному районі має бути 39 табори!!!а деж вони????чи можливо примусове відвідування на канікулах школи з метою проведення "забав" рахується табором відпочинку
андрiй76 Показати IP 1 Червня 2013 00:35
Еееех...Був колись у цьому таборі ще піонером,за Союзу,а ще у Салюті...Памятаю як по ночам дівчат зубною пастою вимазували і день Нептуна відзначали...Кращі шкільні роки...Ностальгія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus