USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи потрібні у спеку лавки, або чому пацієнтам не лежиться

9 Серпня 2013 17:41
На території Луцької міської клінічної лікарні не вистачає лавок, де б могли відпочити пацієнти та люди, які їх відвідують, - скаржаться лучани.
До редакції Волинських Новин звернулася лучанка та поскаржилася, що вона не задоволена кількістю лавок, на яких би можна було відпочити відвідувачам Луцької міської клінічної лікарні.

«Там всього три лавки, сісти ніде», - каже жінка.
Певно пані ще пам’ятає той чудовий прохолодний день, коли у скверику біля цього медичного закладу був аншлаг
Завітавши сюди, ми виявили, що лавок, насправді, чотири. Одна з них «сховалася» поодаль у хащах рослинності. Крім того у цих же хащах є декілька зручних пеньків.


Лавки – подвійні, як на нових зупинках автотранспорту у Луцьку. Людей середньої статури на одній поміститься чоловік десять. Коли ми прийшли сюди, а це була 17-та година, у скверику відпочивало максимум 15 відвідувачів. Ажіотажу нема. Можна «скинути» на спеку, але, мабуть, вона «погоди не робить».
І все ж, ми зателефонували у відділ охорони здоров’я Луцької міської ради за коментарем.
«Ставити ще лавки – це зайва копійка, якої зараз і так не вистачає. Треба було б це зробити. Будемо якогось спонсора просити. Але зараз в таку погоду, краще на вулиці не сидіти», - порадили у міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 9 Серпня 2013 17:57
Які ще лавки в лікарні ? Якщо може ходити - негайно на виписку. Ще й пивко потягують з сигаретами. У лікарні мають перебувати тільки лежачі.
Доктор пі Показати IP 9 Серпня 2013 20:33
Відпочивають в парку дур-а бабо. В лікарні лікуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus