USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи пускати туристів у Чорнобиль – вирішить суд

26 Серпня 2011 17:49
У суді розглядається справа щодо відновлення туристичних поїздок в зону відчуження.

Про це в ході брифінгу заявив заступник міністра надзвичайних ситуацій Віталій Бут, – пише Дело.

«Розпочався судовий процес Генеральної прокуратури. Ми сподіваємося, що в ході цього судового процесу ми зможемо довести, що наш наказ, що дозволяє поїздки в зону відчуження, має право на життя і будуть відновлені поїздки в зону відчуження», – сказав Бут.
Наказ Міністерства надзвичайних ситуацій про туристичні поїздки в Чорнобильську зону абсолютно легітимний, і це буде доведено в суді, переконаний заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій Віталій Бут.
Нагадаємо, в червні були скасовані туристичні поїздки в зону ЧАЕС, оскільки Генеральна прокуратура України подала протест на наказ МНС, яким було затверджено порядок відвідання зони відчуження.
Суд почав попереднє слухання цієї справи, наступне засідання відбудеться 19 вересня. Суд залучив як третю сторону до цієї справи Мін'юст, оскільки цей орган реєстрував наказ.
Напередодні 25-ї річниці аварії на ЧАЕС у зоні побували понад 3 тисячі людей з 48 країн. Аварія на ЧАЕС сталася 26 квітня 1986 року.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus