USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи задоволені лучани роботою місцевої влади. ВІДЕООПИТУВАННЯ

23 Жовтня 2013 08:18
Часто на вулицях міста, та й просто серед знайомих, можна почути нарікання на «нашу владу», мовляв, «нічого не роблять», «працювати не хочуть», «усе собі та нічого людям». Правда це чи порожні балачки, Волинські Новини вирішили з’ясувати у лучан та гостей міста.

Під час опитування виявилося, що більшість волинян не знає, хто з волинських вищих чиновників обирається мешканцями міста (у випадку з міським головою), а хто призначається вищою владою (у випадку з головою облдержадміністрації). Були й такі, хто не знає вищих керівників міста та області. Проте критикувати перших осіб регіону кортіло майже усім.

Політична безграмотність волинян турбує, адже у разі виявлення проблем, чимало мешканців області навіть не знають, до кого звертатися - до обласних керівників чи міських.

У розмові із перехожими журналісти обговорили діяльність Луцького міського головиМиколи Романюка та голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука. Про луцького мера люди могли сказати більше, а от керівника області Волині згадували значно рідше. Очевидно, проблеми області їм більш далекі, аніж міські.

Багато опитаних відмовлялися говорити на камеру, мотивуючи це тим, що «бояться» та «не хочуть світитися». Або ж: «не хочу потім залишитися без роботи», «а що, як мене знайдуть» чи банальне «ой, я не нафарбована».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНАМ НЕ ВИСТАЧАЄ ТУАЛЕТІВ ТА MCDONALD'S.ВІДЕО

Утім, власні думки та переконання розділили респондентів на два табори – одні досить таки позитивно відгукнулися про високопосадовців нашого регіону, інші ж – гостро розкритикували їхню діяльність.

Про це і не тільки – у нашому відеоопитуванні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО ЗНАЮТЬ МЕШКАНЦІ СТОЛИЦІ ПРО «ЛУЦЬКУ» ОБЛАСТЬ. ВІДЕООПИТУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
анонімус Показати IP 23 Жовтня 2013 08:39
як гарно вийшло. з чиєї подачі підприємство розробляє торфовища, як ви гадаєте? http://www.volynnews.com/news/analytic/pidpryyemstvo_ne_zbyrayetsya_vidnovlyuvaty_poshkodzheni_volynski_grunty/
Вкладник Показати IP 23 Жовтня 2013 10:09
Хай посприяють у поверненні кредитів у ЗАХІДІНКОМБАНК тих депутатів (та їхніх фірм) з якими вони працюють пліч-опліч (Бондарук Р., Осіпов А. та їхні "друзі".......)ось тоді лучани і оцінять їхню роботу !!!!!!!
ВкладникУ до Вкладник Показати IP 23 Жовтня 2013 11:29
От саме з "ціми" ні Клімчук, ні Романюк не працюють!!! Кожному "своя сорочка до тіла", мое вирішать - тоді все добре, а решта проблем то... Оце справжня українська ментальність! Далеко зайдем з таким підходом... хоча, з такими людьми Україна завжди буде в ...опі!!!:(
Амєлія Показати IP 23 Жовтня 2013 10:59
Коли дані посадовці нормально звітувались перед лучанами про свою роботу і все стане ясно.
АмєліЇ до Амєлія Показати IP 23 Жовтня 2013 11:30
Обирали Романюка - от і вимагайте звіту, а Клімчук призначений Президентом!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus