USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чим допомогли волинським прикордонникам

9 Квітня 2014 08:00
Майже два місяці державний кордон охороняється посилено. Східні, північні та південні рубежі України прикриті додатковими силами та засобами Держприкордонслужби. Незважаючи на те, що основні зусилля зараз зосереджені на охороні українсько-російського кордону, інші ділянки також не залишаються поза увагою правоохоронців.

Так, за цей період на ділянці Луцького прикордонного загону затримано 50 порушників державного кордону, товарів на загальну суму майже 200 тисяч гривень, не пропущено в Україну 112 іноземців, вилучено 13 одиниць зброї та 152 боєприпаси, припинено 307 правопорушень законодавства з прикордонних питань.

Зараз Луцький прикордонний загін продовжує проведення робіт з додаткового інженерного облаштування державного кордону і посилення оперативного прикриття загрозливих напрямків. Слід зазначити, що в такий непростий для країни час для найбільш якісного виконання цих завдань відгукнулись з допомогою не тільки окремі громадяни, а і підприємства, громадські та благодійні організації.

Так, прикордонному загону на доукомплектування надійшли: армійські намети, спальні мішки, бронежилети, казанки, фляги та термоса армійські, харчі тривалого зберігання (крупи, консерви м’ясні та рибні). Для поточного обслуговування та ремонту автомобільної техніки прикордонного загону надано запчастини та акумуляторні батареї. Отримано допомогу у вигляді бензину та дизпалива.

Керівництво та весь особовий склад Луцького прикордонного загону висловлює слова щирої вдячності всій волинській громаді та окремо:
- викладацькому складу середньої загальноосвітньої школи № 1 м. Луцька,
- благодійному «Фонду Ігоря Палиці Новий Луцьк»,
- приватному підприємству «Енергооснови» на чолі з Вадимом Клепанчуком,
- приватному підприємству «ТА-НО Трейлерз Україна» на чолі з Ольгою Обороновою,
- приватному підприємству «Гранд Персона» на чолі з Олегом Бровіним,
- приватному підприємству «Трансгазіндастрі» на чолі з Володимиром Хофманом,
- Камінь-Каширському та Любешівському лісовим господарствам,
- поліській громадській організації «Громада» смт. Ратно Волинської області,
- Рівненській торгово-промисловій палаті.

Крім цього загону виділили частину коштів від небайдужих громадян, які перераховували гроші в рамках благодійної акції допомоги Збройним формуванням України на спеціальний відкритий рахунок при Волинській обласній організації Української спілки ветеранів Афганістану.

Всього для підняття боєздатності частини Луцький прикордонний загін отримав допомогу на суму більше 280 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Джулія Показати IP 9 Квітня 2014 11:07
Чим змогли-тим допомогли. Будемо вірити, що військові захистять цивільне населення від москалів.
Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 12:53
Ну дурдом ! Вокруги одни враги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus