USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДАІшники виховують нове покоління інспекторів руху. ФОТО

24 Травня 2013 13:13
Юні інспектори Волині змагалися за путівку в «Артек». На відпочинок зрештою поїдуть активісти із села Згорани, що у Любомльському районі, - йдеться на СЗГ УМВС в області.
Працівники управління ДАІ УМВС України в області спільно з управлінням освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації та обласною організацією спілки автомобілістів щорічно проводять обласний огляд-фінал роботи загонів юних інспекторів руху. Тож у Луцьку відбулися змагання, участь у яких взяли 15 команд.
Змагалися школярі у чотирьох конкурсах, перший із яких проводився під назвою «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», де кожний член загону ЮІР письмово відповідав на 10 запитань із ПДР. Другий – індивідуальне керування велосипедом «Вело-естафета», в якому двоє членів загону ЮІР (дівчинка та хлопчик) почергово проїжджали заданим маршрутом, дотримуючись Правил дорожнього руху і виконуючи по одній із вело-фігур: «дошка», «змійка», «зсунуті дошки» та «подвійне коло». Третій етап – творчий урок-виступ «Агітбригади». Усі без винятку школярі продемонстрували кмітливість, гумор та дотепність. Свої виступи завершили командири загонів ЮІР конкурсом «Юний регулювальник», які демонстрували по чотири жести регулювальника щодо відтворення реальних дорожніх ситуацій.
Судейська колегія та члени журі визначили найкращих: команди Маневицького та Горохівського району. У фінал вийшла команда із села Згорани Любомльського району, яка зрештою і виборола путівку на всеукраїнські змагання юних інспекторів руху у «Артек».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus