USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У «Дайджесті» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» - найактуальніші події і проекти

28 Жовтня 2016 22:00
Що турбує голів ОСББ в Луцьку, чого потребують військові в зоні АТО, і як реалізували зміни в сільському дитячому садку розповідають у випуску Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Зокрема, журналісти досліджуватимуть, що відбувається в місті і області та інформуватимуть вас про це, - повідомляють у прес-службі Фонду.

«Дайджест» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» - це щотижневий телепроект про найактуальніші події, проекти і програми, які Фонд втілює в життя, і про те, що турбує громадськість.

У першому випуску ви дізнаєтеся, хто став стипендіатами Фонду «Тільки разом», що турбує голів ОСББ, чого потребують військові в зоні АТО, і як завдяки співпраці громади і Фонду вдалося зробити зміни у сільському дитячому садку.

Дивіться відео на офіційному каналі в YouTube.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus